A belgák nem nézik le a magyarokat

Alex Witsel, a belga válogatott labdarúgója arra figyelmeztetett, hogy nem szabad lenézniük a magyarokat a két csapat vasárnapi Európa-bajnoki nyolcaddöntője előtt.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az orosz Zenit 27 éves középpályása a belgák szombati sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: hiba lenne félvállról venni a magyar válogatottat.

Hírdetés

“Nem számítunk könnyű meccsre, itt már nem engedhetünk meg magunknak egy gyengébb teljesítményt, nem lehet javítani: ha nem nyerünk, kiesünk. Nem szabad lenéznünk a magyarokat, megérdemelték a továbbjutást, fizikálisan erősek, jól szervezettek, keményen dolgoznak a pályán, és több csapatrészük is nagyon veszélyes lehet” – nyilatkozta Witsel.

A világranglistán második helyezett belgák mindhárom csoportmeccsét végigjátszó, és az írek ellen gólt is szerző középpályás figyelmeztetett: a védekezésükre is figyelniük kell, hiszen ellenfelük három gólt lőtt a portugáloknak, ami figyelmeztető jel.

“Papíron mi vagyunk az erősebbek, de a pályán ezt nehezebb lesz továbbjutásra váltani. Ettől függetlenül tovább kell jutnunk holnap és akkor bármit elérhetünk az Európa-bajnokságon” – fogalmazott Witsel, aki Dzsudzsák Balázst tartja a magyar válogatott egyik legveszélyesebb játékosának, és az évekig Belgiumban futballozó Juhász Rolandról is jó véleménnyel van. A Magyarország-Belgium nyolcaddöntő vasárnap 21 órakor kezdődik Toulouse-ban.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »