A bécsi haladók…

A bécsi haladók…

És mennyire meg lesznek majd lepődve, ha végre falra lesznek kenve, mint a takony. Nagyon itt az ideje. És nem csak Bécsben…Tisztelt Bayer Úr, a Bécsi Egyetem HÖK (ÖH Uni Wien) hivatalos újságjának borítóképe, magáért beszél:Zeitgenosse/in: 1) kortárs/nő 2) kor-elvtárs/nőMár az újság alcíme is minden kétséget kizárólag egyértelművé teszi, hogyan is kell értelmezni a Zeitgenossin-t. Hiszen a Wessen Morgen ist der Morgen?  „Kinek a holnapja (lesz) a holnap?” Bertolt Brecht, és Hanns Eisler „Das Solidaritätslied” címűmunkásmozgalmi dalának leghíresebb sora.

Külön említést érdemel a májusi szám borítója, miután Marx és Engels műveinek 23.-ik kötetét ábrázolja. Ráadásul a könyvet tartó kézen az angol RIOT felirat olvasható, amely lázadást, zavargást, felkelést jelent. Véletlenül sem az NVR, vagyis Nonviolent resistance (békés ellenállás) betűit láthatjuk rajta.

A demokrácia nevében az újságra minden hallgatónak kötelező „előfizetnie”! Miden félévben az egyetemi beiratkozás feltétele, hogy felkerekítve 20 Eurót kell fizetni a Hallgatói Önkormányzatnak. Cserébe az újság  minden hallgatónak, még ha nem is szeretné azt megkapni, automatikusan jár.

A HÖK pénzből (befizetések+állami pénzek) telik még (szélső)balos antifa csoportosulások, meleg szervezetek, keresztény ellenes csoportok, bevádoláspárti NGO-k pénzelésére is. Például 2016-ban  a bécsi HÖK csak a „refugee camp vienna” számára 28 sajtóközleményén költségét állta, más szervezetekről már nem is beszélve. (ÖH  Sajtóközlemények 2016).

A következő fotók tökéletesen tükrözik a Bécsi Egyetem Hallgatói Önkormányzat balliberális/komcsi (Szoc. Zöld, NEO, Komcsik stb.) tagjainak „jövőképét” és elképzelését a demokráciáról.

Nappal, saját logó alatt náciznak:

A „nácik”: Az Osztrák Kormány. Egyetemen belül pedig az FPÖ és ÖVP hallgatói képviselői (ellenzékben vannak a HÖK-ben), illetve a különböző konzervatív diákszövetségek.

Nem ritkán nyílt kommunista és bevándorláspárti szerveztek társaságában hakniznak (Összenő ami…):

Hírdetés

Éjjel szélsőbalos csoportokat pénzelve. (Bár ki tudja a maszkok mögött kik vannak).:

A képen az elmúlt években készültek, amikor az Antifák és más szélsőbalos szerveztek a bécsi akadémikus bál (konzervatív/jobboldali diákszövetségek bálja) ellen „tüntettek”.

A „tüntetés” szinte miden évben erőszakba csap át, gyújtogatás, a vendégek leköpése(„békés” Antifak), festékkel, kövekkel, üvegekkel való megdobálása, összecsapás a rendőrökkel.

A bécsi HÖK pénzzel támogatja a demokrácia, tolerancia és szeretett nevében ezeket a tüntetéseket. Többek között ők fizették 2013-ban a molinókat. (HÖK Antifa )

A HÖK mostanában a pénzt, az újságot és az energiát a következő „nemes” célokra használja:

A „fasiszta” kormány (ÖVP-FPÖ) „megbuktatására”.

Kommunista, pro-iszlám, LGBTIQ, migránssimogató propaganda tejes spektrumára, amelyben a történelemhamisítástól, az eljövendő szivárvány multikulti mesevilágig miden szerepel.

Küzdelemre az antiszemitizmus ellen. Ez alatt kizárólag az ÖVP és az FPÖ ifjúsági tagozatának betiltásárért folytatott harcot értik… (Komcsik mindig hadilábon álltak a többpártrendszerrel)

A fehér, heteró, keresztény férfi leleplezésére, aki igazából csak egy brutális, nőverő, hímsoviniszta, náci.

A konzervatív értékek és a Keresztény Egyházak démonizálására.”

https://oeh.univie.ac.at/zeitgenossin/artikel

https://www.facebook.com/oehuniwien/


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »