A bátor svéd újságírót szülei házában kereste a brit „gyűlöleti bűncselekmények” rendőrsége

A bátor svéd újságírót szülei házában kereste a brit „gyűlöleti bűncselekmények” rendőrsége

THE GATEWAY PUNDIT

Miután sok ezren olvasták a nyáron ezeket a posztokat, talán emlékeznek néhány erre a bátor, fiatal svéd újságíróra:

http://lovasistvan.hu/2017/08/07/peter-sweden-az-egyetlen-sved-ujsagiro-aki-a-migraciorol-es-svedorszagrol-tenyszeruen-mer-irni/

http://lovasistvan.hu/2017/07/28/rendorok-zavartak-el-az-ujsagirot-aki-filmezni-akarta-a-migransok-sziciliai-beozonleset/

Valódi neve Peter Imanuelsen, de a „Peter Sweden” (Svéd Péter) nevet használja. Az Egyesült Királyságban élt szülei házában, és nemrégiben Norvégiába ment. Most onnan bloggol, twitterezik és mutatja be teljes mezítelenségben azt, hogy mi történik migránsügyben Európában. És írja le véleményét a migránsokról. Annak alapján, amit lát.

Szülei értesítették arról, hogy  tegnapelőtt este 9:30-kor a brit „gyűlöleti bűncselekmények” rendőrsége a házuknál kopogtattak és őt keresték.

Hírdetés

Nagy-Britanniában már tavaly is több, mint 3 ezer embert tartóztattak le „gyűlöleti bűncselekményért”.  (http://lovasistvan.hu/2017/10/18/nagy-britannia-napi-9-letartoztatas-gyuloletkommentarert/)

Peter videón mondja el azt a megdöbbentő tényt, hogy mi számít Nagy-Britanniában „gyűlöletkeltésnek”. Például az, ha valaki magára nézve sértőnek talál egy megjegyzést.

A magának világhírt szerzett  újságíró felhívja a briteket, hogy gondolkodjanak el azon, hová tart országuk.

 

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »