A bankárelit nem nyugszik bele a vereségbe, utcára tereli az agymosottakat

Több amerikai városban tüntettek Donald Trump, megválasztott elnök ellen. Trump ellenes jelszavakat skandáló tüntetők ezrei vonultak a Trump-épületek elé New Yorkban és Chicagóban. Austinban tüntetők eltorlaszolták az egyik országutat, a szövetségi fővárosban, Washington DC-ben az Amerikai Egyetemnél diákok amerikai zászlót égettek

Magyar Menedék - Chemtrail

Bostonban, Los Angelesben, az arizonai Phoenixben, Philadelphiában is utcára vonultak tüntetők, többnyire diákok. Valamennyien az elnökválasztási eredmény miatti elégedetlenségüket hangoztatták.

Hírdetés

New Yorkban a Trump-torony előtt, Lady Gaga popsztár – a vereséget szenvedett demokrata párti jelölt Hillary Clinton támogatója – tüntetett egymagában amerikai zászlót tekerve a dereka köré.

A Trump-torony körül megosztott csapat jelent meg: egyik része Trump ellenes szlogeneket ismételgetett, a másik viszont hangosan éltette Donald Trumpot. A Trump ellenes megmozdulásokra azt követően került sor, hogy Donald Trump szerdára virradóra elmondott győzelmi beszédében hangsúlyozta, mindenki elnöke szeretne lenni, és keresi a hangot azokkal is, akik nem rá szavaztak.

Öt embert meglőttek az Egyesült Államok északnyugati nagyvárosában, Seattle-ben szerdán este a Trump ellenes tüntetések közelében – adta hírül a helyi tűzoltóság Twitterüzenetben. A sebesültek közül kettőnek életveszélyes az állapota. Az egyelőre nem világos, hogy a lövöldözésnek köze van-e a tüntetéshez.

mti


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »