A baloldal öngólt lőtt a plakátháborúval – Most növekszik igazán a kormány bevándorláspolitikájával egyetértők száma – rövidke lapszemle

Lázár János a Miniszterelnökséget vezető miniszter kiemelte, a baloldal öngólt lőtt a plakátháborúval, azóta növekszik ugyanis igazán a visszaküldött konzultációs ívek száma, amióta az ellenzéki aktivisták megrongálták a plakátokat.

Ausztriában, Spanyolországban, Dániában, Svájcban, Nagy-Britanniában, ahol a magyar plakátok szövegeinél sokkal durvább hangnemben hívták fel a figyelmet a bevándorlás veszélyeire, illetve figyelmeztették az unióba érkezőket a kötelességeikre. Ilyen szövegű plakátok jelentek meg: Gazdasági okokból nem jár menedékjog Ausztriában, vagy A Raval (Barcelona egy városrésze) nem válhat iszlám gettóvá.”, „Ha Dániába jössz, dolgoznod kell.”

Hírdetés

A többnemzetiségű Svájcban „Állítsuk meg a tömeges bevándorlást!” felhívással tudatosították a problémát. „Illegálisan vagy Nagy-Britanniában? Menj haza, vagy nézz szembe a letartóztatással!”

„Esélytelen, Ausztrália nem lesz az otthonod.” Veneto olasz tartomány elnöke kijelentette, hogy a bevándorlók szerinte időzített bombák. Brit állásokat a brit munkásoknak – tiltakoztak az angolok.

Napi Gazdaság


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »