A baloldal nem inkompetens, nagyon is tudatos

A baloldal nem inkompetens, nagyon is tudatos

Fiatal, fekete, nő – és jobboldali: az ismert amerikai influenszer a család fontosságáról beszélt, és azt is megosztotta, miről beszélt Orbán Viktorral látogatása során.

CHANDAN KHANNA / AFP

Candace Owens ismert amerikai jobboldali influenszer beszédével folytatódott a CPAC Hungary második napja.

Mint Owens jelezte, hosszasan beszélgethetett Orbán Viktor magyar miniszerelnökkel, és meglepte, milyen sok közös dologban hisznek. Orbán sokat beszélt a családról és a családbarát politikáról, s mint mondta, könnyű azt mondani, hogy a világ vezetői inkompetensek, de másról van szó. Manapság ott tartunk, hogy Owens elhallgatását követelték, mert kiírta Twitterre, hogy csak a nők tudnak szülni. A sajtó felhördült, az LGBT-aktivisták támadták, azt mondták: gyűlöletet akar kelteni. Az ember felteszi a kérdést: hogyan jutottunk ide Amerikában, hogy teljesen nevetséges érveket tanítanak fiatal gyerekeknek?

Orbánnal egyetértettek, hogy ez nem csak káosz vagy inkompetencia.

A dolog mögött több minden áll, például a mai feministák, akiket nem a nők egyenlő jogai érdekelnek, hanem a férfiakat és a férfiasságot akarják tönkretenni. Owens beszámolt Orbánnak arról, hogy most már arról szól a vita Amerikában, hogy kilenc hónapos magzatokat lehessen elvetetni. Az elképzelés az, hogy ha ezt túléli a magzat, akkor is lehessen az anyának joga arra, hogy megölesse. Ez gyermekgyilkosság – véli Owens.

Hírdetés

Aztán itt van az LMBT-mozgalom, amely először arról szólt, hogy a melegek házasodhassanak, de ma már arról szól, hogy naponta lehet váltogatni, hogy ki férfi és ki nő. A gyerekeknek hormonblokkolót akarnak adni, hogy megkerülhessék a pubertást – mondja Owens. 

Ezt követik a radikális klímaaktivisták, akik nem arról beszélnek, hogy sokat kéne tenni a tiszta környezetért, hanem arról beszélnek iskolákról, hogy tíz év múlva mindenki meg fog halni a bolygón. Owens ezt tanulta kisgyerekként is, de eltelt több mint tíz év, és mégis itt vagyunk. Korábban globális lehűlésről beszéltek, az előtt a savas esőről, tehát minden gyereknek tanítanak valamit arról, hogy ha nem tesznek valamit, akkor mind meghalunk. 

A közös nevező a klímaaktivisták, a transz irányba tolt gyerekek és a radikális feministák között nem az inkompetencia, hanem a család elleni támadás. A baloldal nem inkompetens, hanem ügyes és céltudatos. Marxisták, akik mélyen gondolkodtak ezekről a dolgokról.

Ha a családra gondolunk, és ennek tükrében nézzük ezeket a dolgokat, megértjük, hogy ezek a lobbik a családok ellen dolgoznak.

A klímaaktivisták azt mondják, hogy felelőtlen dolog gyereket vállalni. A transz aktivisták a gyerekeket támadják. A feministák azt mondják, hogy nem kell férfi a nők életébe. Owens úgy hiszi, hogy anyának lenni a legnagyobb feladat a világon. A baloldal a családot támadja, céltudatosan, és tudjuk, hova vezet ez: a magyarok a szocializmusból tudják, hogy milyen, amikor egy kormány végső soron teljes uralmat követel. Ilyenkor a kormány isten akar lenni az emberek életében, ennek akadálya a család.

Ezért küzdeni kell a baloldal ellen: a vita központi eleme, hogy mi a férfi, mi a nő, éscsak a családon keresztül vezet út a szabadságba – zárta beszédét Candace Owens.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »