A baloldal megszégyenült: mission accomplished – A nép uralma

Abszurd, de hiába szavaztak többen vasárnap NEM-mel, mint annak idején az unióhoz való csatlakozás mellett IGEN-nel – és hiába szavaztak vagy háromszor többen NEM-mel, mint amekkora a baloldali pártok összes támogatottsága, a szerk. – a mostani népszavazás érvénytelen lett, miközben még mindig uniós tagok vagyunk. A vasárnapi népszavazás minden eddiginél jobban megmutatta a demokrácia árnyoldalait. A társadalomban olyan méretű lett a közügyektől való elfordulás, hogy rá kell ébrednünk: szinte mindegy milyen államforma szerint élünk. Ugyanúgy élik az emberek mindennapjaikat demokráciában, diktatúrában, királyságban vagy korlátozott demokráciában.

Az “új”baloldali, kulturális marxista majomházakra összesen 1 289 311 ember adta le voksát 2014-ben. A NEM szavazatok csütörtökön megérkezett, végleges száma az október 2.-odikai referendumon 3 362 224 volt. NEM vagytok ti csendes többség…

Lehet azon gondolkodni, hogy egy-egy népszavazást jó időben írtak-e ki, volt-e értelme vagy jár-e közjogi következménnyel, illetve sorsdöntő volt-e. Árulkodó, hogy az embereknek legalább vagy majd a felét hidegen hagyta, amikor a határon túli magyarokról, amikor a vizitdíjról vagy amikor az ország összetételének jövőjéről volt szó. Úgy, hogy a rendszeresen távol maradók között ugyanúgy találni jómódút, diplomást, tanulatlant és mélyszegénységben élőt is.

Hírdetés

Néhány százalékban természetesen szerepet játszott a távolmaradásra buzdító balos propaganda vagy azok tábora, akik értelmetlennek tartották a népszavazás kiírását. Azonban a 2014-es országgyűlési választásokon is csak 61% voksolt, vagyis van masszívan 40%, akit hidegen hagy bármiféle szavazás. Ráadásul, amíg az idősek közül jó páran mozgóurnát rendelnek, vagy veszik a fáradságot – mert nekik tényleg fáradság – és elmennek szavazni, addig erejük teljében lévő fiatalok magasról tesznek jövőjükre.

A teljes cikket az magyarforum.hu oldalon olvashatják: tovább>>

Forrás: (magyarforum.hu)


Forrás:generacio.eu
Tovább a cikkre »