„A baloldal ezzel el is veszítette a választásokat”

„A baloldal ezzel el is veszítette a választásokat”

Szlogen és védjegylopás, valamint választási csalás miatt tett feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Legfőbb Ügyészségen Szepessy Zsolt.

Az Összefogás Párt elnöke korábban írásban kérte Mesterházy Attilát, hogy tisztázzák az Összefogás név lopása miatt kialakult helyzetet, de az MSZP elnöke nem válaszolt a levelére.

Hírdetés

Szepessy szerint azért döntöttek az eljárás megindítása mellett, mert szerintük a baloldali összefogás kettős mércét alkalmaz, Szigetvári Viktor ugyanis korábban a kormánypártok ellen tett feljelentést, mert szerinte azok elorozták a „Magyarország jobban teljesít” szlogent.

„A mi nevünket elvették, ez aljasság, ennek következménye lesz. De biztos vagyok benne, hogy a baloldal ezzel a névtolvajlással el is veszítette a választásokat, ugyanis a magyar emberek, a magyar választók nem fogják jó szemmel nézni, hogy egy politikai erő úgy akar hatalomra jutni és kormányozni, hogy már a választási neve, a kampány neve is lopott, ezt nem lehet lenyelni” – fogalmazott Szepessy Zsolt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »