A Balatonnál és a Balatonhoz is brutálisak a dugók

A Balatonnál és a Balatonhoz is brutálisak a dugók

Martonvásár és Székesfehérvár között szakaszosan araszolnak a járművek. A Balaton környéki és az odavezető főutakon is torlódások alakultak ki.

Az M7-es autópályán szombaton délután is sokan haladnak a Balaton irányába. Martonvásár és Székesfehérvár között szakaszosan araszolnak a járművek. Az 57-es km-nél Székesfehérvár előtt korábban baleset történt, a sávzárás megszűnt, de még több km-es a torlódás.

Szintén az M7-es autópályán, Letenye irányába, A Kőröshegyi völgyhídon korábban kigyulladt egy kamion. A műszaki mentés miatt a pálya érintett oldalát lezárták, a járműveket a 115-ös jelű Balatonendréd-Zamárdi-Tab csomópontban leterelik a pályáról a 7-es főútra. A csomópont előtt 2-3 km-es a torlódás.

A Balaton környéki és az odavezető főutakon is torlódások alakultak ki.

A 7-es főúton Martonvásárnál, Gárdonynál és Székesfehérvárnál, valamint a Balaton-parti települések átkelési szakaszain, a 8-as főúton Veszprémet elkerülő szakasza előtt, és a 71-es főúton, Keszthely közelében.

Hírdetés

Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon, a 21-es és a 16-os km között új terelést építettek ki. Az új forgalmi rend szerint, a főváros irányába a külső és a leálló sávot zárták le. A forgalom a belső illetve az ellenkező, Hegyeshalom felé vezető oldal belső sávján halad. Az új terelésnél a Biatorbágy felhajtót ismét lezárták a forgalom elől.

Fontos információ, hogy akik a főváros felé haladnak feltétlen maradjanak a belső sávon és ne térjenek át a terelt, ellenkező oldal belső sávjára, mert onnan nem tudnak felhajtani a 16-os km-nél lévő M0-s autóúti csomópontban az M5-ös autópálya irányába.

Az 1-es főúton a 10-es km-nél, az M0-s autóúti csomópontban megváltozott a forgalmi rend! Budapest és Biatorbágy felől már két sávon tudnak behajtani a két sávosra szélesített körforgalomba!

Előzetes: Fejér megyében, az Előszállás és Nagykarácsony közötti összekötőúton, a 4-es km-nél lévő hidat felújítják. Emiatt augusztus 1-jén szombaton 8.00 órától várhatóan két hónapig lezárják. A forgalmat ez idő alatt a 61-es főút- Előszállás- Daruszentmiklós- Mezőfalva-Nagykarácsony útvonalra terelik. A terelőutat sárga táblákkal jelzik!

Nyitókép: A 38. Balaton-átúszás teljes távjának résztvevői a révfülöpi rajt után 2020. augusztus 1-jén. A versenyzők 5,2 kilométeres távot teljesítenek. MTI/Vasvári Tamás

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »