A Balatonhoz készül? Akkor erről tudnia kell!

A Balatonhoz készül? Akkor erről tudnia kell!

„Hol kóstolhatod meg a legtutibb balatoni fogásokat, borokat, merre kirándulj, bringázz? A Balatoni Kör térképes Kóstold Körbe kiadványában megtalálod a hozzád leginkább passzoló balatoni helyeket!” – áll az egész évben nyitva tartó, minőségi szolgáltatásra törekvő, és egymással összefogó balatoni vendéglátósok, borászok, cukrászdák által alapított kör közleményében.

A Balatoni Kör 2024/25-es térképmelléklettel elkészített Kóstold körbe kiadványát a Balatoni Kör elnöke, Pach Gábor mutatta be:

Hírdetés

„Ez a tíz éves Balatoni Kör nyolcadik kiadványa, melyben a 60 tagunk mellett idén is szerepelnek az általuk ajánlott helyszínek is, az egymást ajánljuk szlogenünk ebben a füzetben is megjelenik, hiszen a benne szereplő egységek tagjainkkal együtt hisznek a közös gondolkodásban, egymás erősítésében” – idézi szavait a hirbalaton.hu.

A kiadványban szereplő balatoni vendéglátóhelyek évek óta kiszámítható, magas minőséget nyújtanak a vendégeknek, ami ár/érték arányban is kiváló – tette hozzá Pach Gábor, kiemelve: „Mi a Balatonon készen állunk, várjuk a vendégeket, itt vagyunk minden nap! A Balaton egész évben ad látnivalót, élményt, szolgáltatásokat és boldogságot, fedezzük fel közösen! Nekünk ez a lelkünk, ez az életünk, ezt az életérzést szeretnénk megmutatni a hozzánk látogatóknak.”

A kiadványban mintegy 90 étterem, borászat, szálláshely, cukrászda, sörfőzde, pálinkafőzde és turisztikai attrakció, szakmai partnereink és szponzoraink kaptak helyet. A füzet a benne szereplő helyszíneken és a Balatoni Kör rendezvényein lesz elérhető.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »