A 888 szerint Vona találkozott Győrkös fiával, tehát Kovács Béla

A 888 szerint Vona találkozott Győrkös fiával, tehát Kovács Béla

A bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István 2012-ben hivatalosan is a fiát nevezte ki helyettesének az MNA-n belül. Ifjabb Győrkös Istvánnal a Jobbik elnöke, Vona Gábor is találkozott – számol be a nagy felfedezésről az összefüggésekre való rávilágítást mellőzve a Habony-faliújság 888.

Az Indexet idézve azt írják, hogy a "Magyar Nemzeti Arcvonal elnevezésű neonáci eszméket valló szervezet" hivatalos oldalaként működött egy blog, ami 2012 szeptemberében jelentette be a Hidfo.net elindítását.

A feladattal Győrkös István a saját fiát, ifj. Győrkös Istvánt bízta meg: "Az 1848-as szabadságharc kezdetének évfordulóján, 2012. szeptember 29-én ifj. Győrkös Istvánt kinevezem teljes jogú helyettesemnek. Elsődleges feladatául nevezem meg a szemléletváltás szellemében létrehozandó új honlapunk munkálatainak az irányítását, az új szerkesztő-csoport megszervezését, és az egész MNA tagságra kiterjedő tagrevízió végrehajtását. […] Győrkös István MNA vezető”

Mint írják: az MNA kötődésének ma már nincs jele az oldalon. A hidfo.net a hidfo.ru oldalra visz tovább, ami a magyarországi orosz dezinformációs propaganda egyik fórumává vált. A Magyar Nemzeti Arcvonalhoz volt köthető a mára már megszűnt jovonk.info honlap is. Legutóbb Gyöngyösi Márton, a Jobbik képviselője egyeztetett a szélsőséges mozgalom egyik tagjával.

A 888 szerint Vona Gábor is "érintett"

A 888.hu birtokába került fotók alapján azonban nemcsak Gyöngyösi Márton találkozott a "bőnyi rendőrgyilkos" szervezetéhez köthető figurákkal, hanem a Jobbik elnöke, Vona Gábor is. A lap szerint Vona az iráni követségen beszélgetett 2011-ben a perzsa újév ünnepségén a MNA vezérének helyettesével, ifj. Győrkös Istvánnal. Az már kevésbé zavarta a Habony-bulvár ékkövét, hogy pont fentebb idézték, 2012-ben nevezte ki fiát Győrkös helyettesének. Már ha ennek bármi jelentősége is lenne.

Hírdetés

A kormány emlőin csüngő 444-epigon csak két dolgot felejtett el közölni. Egyrészt, hogy Győrkös maga tagadta meg a hungarizmust, majd tüntetgetett a kommunistákkal karöltve, magát "népi szocialistának" definiálva.

"Az MNA már évek óta szakított a hungarista beidegződésekkel, levetkőzte a náci és nyilas besorolását. Nem fasiszta, nem náci, és nem nyilas, valójában a klasszikus értelembe véve nem hungarista. Tehát azok, akik karlengető, horogkeresztet lóbáló közösségre számítanak, tévednek, ne is várjanak ilyesmit" – ők maguk írták közleményükben, igaz, már a honlapjuk sem érhető el.

Másrészt pedig annak tisztázásával is adósak G. Fodorék, hogy mit jelent az, ha Vona találkozott az MNA-t szétverő férfi fiával. A suttogó propaganda hatását nem számítva, de bízunk benne, hogy a lassan királyi Századvég igazgatója soha nem hagyná lapját ilyen mélységekbe zuhanni.

(Kuruc.info – 888 nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »