A 888 egyszerre akart hávégézni és kurucinfózni – de egyik sem jött össze nekik

A 888 egyszerre akart hávégézni és kurucinfózni – de egyik sem jött össze nekik

A G(nóm) Fodor Gábor, a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatója és álláshalmozóként a 888 főszerkesztesztőjének honlapja bennünket támadva indít egy jobbegyenesnek szánt hatalmas öngólt a HVG ellen.

A 888 cikkének címe: A HVG szerint a több millió lengyel és zsidó halála miatti kártérítési igény pusztán hőzöngés.

Cikkét így indítja: Ezúton is gratulálni szeretnénk a hávégé felelős szerkesztőjének, aki a Kuruc.infót meghazudtoló felhanggal értékelte Lengyelország kártérítési igényét. (Egyébként, bármilyen hihetetlen a Fidesz-firkász számára, a következő tárgyilagos címmel számoltunk be a hírről: Lengyelországban megint téma lett a németektől kérhető kártérítés ügye) Egy lengyel politikus szerint a németeknek kötelességük kártérítést fizetni a világháborús pusztítás miatt. A HVG pedig saját jogon úgy értékeli, hogy a több millió ember halálával járó megszállás jóvátétele csupán "hőzöngés".

Kezdjük a címmel.

A 888 nyelve nagy, esze kicsi. Ugyanis a lengyel kormány egyáltalában nem „több millió lengyel és zsidó halála” miatt indít kártérítést.

Lószart, mama, mondaná a Dobrev Klárából kipotyogott porontyok révén bezsidósodott egykori miniszterelnök.

Ennek az ellenkezőjéről van szó, és ez teljes joggal irritálja a HVG fajilag homogén stábját. Ők megértették az üzenetet. És idegesek miatta.

Ugyanis a lengyel kormány éppen azt az érvet is használja a mostani, Berlin elleni csapásában, amely újabb konfrontációt jelent Varsó és nem csak Németország, de az EU között, hogy Németország már kárpótolta a Lengyelországban állítólag elhullott zsidók rokonait, és most a lengyeleket kellene kárpótolni, mert az Merkelék „morális” kötelessége.

Hírdetés

Lengyelország az országot ért emberi és anyagi veszteségeket 700 milliárd amerikai dollár értékűre becsüli. 3 millió lengyel halt meg és Varsót szétbombázták a II. világháború idején.

Ha valakinek kételye van, hogy hírportálunknak van-e igaza vagy a zsidók előtt bődületes hazugságok árán csúszómászó G.Fodor portálnak, idézzük Ryszard Czarneckit, a kormányzó Jog és Igazság Párt európai parlamenti képviselőjét, aki azt mondta:

Ha a zsidók kaptak kártérítést – és joggal – amiért elvesztették tulajdonukat, miért ne tarthatnánk mi is igényt jóvátételre?

Jaroslaw Kaczynski, a párt elnöke kijelentette a Radio Maryjának, amely nem egy Erdő Péter-féle biboldó vezetése alatt áll, hogy „a lengyel kormány történelmi ellentámadásra készül”.

A német kormány berágott.

Ulrike Demmer kormányszóvivő kijelentette, Németország már jelentős jóvátételt fizetett, és még most is fizet „a nácik bűnei” miatt, és visszautasította, hogy újabb pénzt lehet kisajtolni belőle.

Ami gyönyörű csatát sejtet. Németország hasmánt csúszási üzemmódra csak a zsidók előtt hajlandó váltani.

Berlin ugyanígy utasította vissza, hogy afrikai gyarmatán, Namíbiában 1904 és 1907 között kiirtott herero és nama törzsbeliekért fizessen. Ha valaki ártatlanul azt kérdezi, miért, a válasz: látott már valaki egyetlen fősodratú újságot vagy bankot herero vagy nama kézen? Ismét csak Gyurcsány „mamára” végződő rövid mondását kell idéznünk.

Hogy a lengyelek a hererók és namák sorsára jutnak-e, arra hasonló jóslatunk van.

Janits András


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »