A 444 LELEPLEZ…

Itt a friss, ropogós leleplezés: 

<

 „Van a keresztény, polgári, nemzeti tábornak hangja. Itt van ez a televízió, amire én magam is úgy tekintek, mint a jobboldal televíziójára, a mi közösségünknek az értékeit képviseli, a mi világunkról, a mi életünkről szól”

– mondta Orbán Viktor az Echo Tv-ről nem sokkal azelőtt, hogy kiderült, a Kuruc.info Holokamu rovatában és máshol is feketeöves antiszemitaként parádézott az egyik műsor szereplője, Varga-Bíró Tamás. (…)

Vona fórumaitól Simicska Heti Hetesén át Mészáros tévéjéig

Néhány hónappal ezelőtt Kőházy „Fankadeli” Ferenc szintén az Echo Tv visszatérő vendége lett, ő a Civil kör című műsorban szokott magyarázni. A legutóbbi adásban például a nemzetbiztonsági kockázattal kapcsolatban elevenítette fel, hogy:

„Nekem ebben a kérdésben hitelesen megszólalni az amúgy is nehéz, mert mondjuk egy Gyurcsány-kormány alatt Kőházy Fankadeli Ferenc, hát azért a top 100 nemzetbiztonsági kockázatban valószínűleg benne voltam, de egy önelégültebb napomon talán a top 10-ben is.”

Fankadeli „nemzeti rapper” tavaly tavasszal még a Hír Tv Heti Hetes-szerű műsorában szerepelgetett, pedig korábban arról is „rappelt”, hogy: „Nagyi mesélt a pokolról, ami kb olyan lehet / Mintha a Heti Hetesben szorítanának nekem helyet”. Pár éve viszont még messzebb állt a Fidesztől: Vona Gábor tavaly azt mondta, nagy tisztelője Fankadelinek, ami nem csoda, hiszen a zenész 2009-ben az akkor még szélsőjobboldali Szegedi Csanád vendégszereplésével készített támogató klipet a Jobbiknak, és 2010-ben jobbikos lakossági fórumokon vett részt. Fankadeli néhány éve többször is közreműködött Varga-Bíró Tamással, akihez hasonlóan régebben szintén fellépett a Magyar Szigeten, illetve ő is rendszeresen etnikai/vallási alapon szortírozott kisebbségeket.

„A zsidó abból merít, hogy gyűlölet van benned”

Egy 2010-es jobbikos lakossági fórumon az Index akkori tudósítása szerint arról beszélt, hogy „a zsidó és a cigány embert a gyűlölet élteti, ezért nem szabad szidni, hanem vendégül kell látni őket otthonunkban »úgy, hogy azért a telek az enyém maradjon«”. Erről Fankadeli utána azt írta, hogy úgy fogalmazott, „a zsidóságot és a cigányságot a velük szembe »jövő« gyűlölet táplálja, avagy abból merítenek”. Hasonlóról „rappelt” a Magyarok Nyilai című számában is:

„A zsidó abból merít, hogy gyűlölet van benned

Tehetetlen lesz, ha egy napon megszereted”

Egy másik, A rezervátum himnusza című dalában a klasszikus „nekem is vannak zsidó/cigány barátaim”-védekezéssel adja elő, hogy: „Miért pont ide álmodták meg cion földjét? / Már népem húsa kell, hisz véresre szopták tőgyét / Náci vagyok, rasszista meg antiszemita / Mégis egy zsidó és egy cigány között csücsülök a Wantedba’”. A 2010-es Egyszer kitörökben szintén hasonlóval érvelve dobja be azt az antiszemita tévhitet, hogy a goj szó jelentése „lélek nélküli állat”. (…)>>

És így tovább, és így tovább…

Ok, értem én, illetve mégsem értem. Figyelj Herczeg Márk, te fasz, ha már így nekiduráltad magad, segíts kérlek eligazodni a ti beteg agyatokban: tehát Fankadeli egy antiszemita, szélsőséges, rasszista, náci, Orbán gyűlölő pöcs volt, ok. Viszont ugyanez Vona és a sleppje is. Viszont Fankadelinek az égvilágon semmi hatalma nem volt soha, legfeljebb hülyeségeket énekelgetett, amúgy Vona és a jobbikosok legnagyobb gyönyörűségére és megelégedésére. Ellenben itt van ez a Vona meg a maradék janicsárjai, akik az –állítólag- második legnépszerűbb pártot vezetik, akik –álmaikban- le fogják váltani a mostani hatalmat.

Akkor viszont tényleg nem értem, vajon Fankadelinek miért nincs visszaút, és miért van Vonának? Ebben tudnál esetleg segíteni, te fasz? Szóval, hogy a Fankadeli (meg a Varga-Bíró) múltbéli dalai miért akkora skandallumok, hogy nem szerepelhetnek a tévénkben, Vona és janicsárjai múltja pedig miért lett elfelejtve egyik napról a másikra, és miért lehet (sőt! Kell!) velük immáron összefogni a kormány ellen? Van erre valamiféle magyarázatotok, ti faszok, azon kívül, hogy a Heller Ági néni ráütötte a kóser pecsétet Vona Gabeszra, hm? Vagy ez lenne a függetlenobjektív újságírás? A „nácirapper” élete végéig bujdokoljon és dögöljön meg, a „nácipártvezér” meg mehet a Spinozába, ha egy reggel arra ébred, hogy ő mostantól macskanyaló, meg tulajdonképpen egyébként is, ő soha… Hm? Ennyi az egész? Eddig ér a ti tisztességetek, bazdmeg? Légyszi meséld már el, Herczeg Márk tesó, te fasz, ha előkerülne egy felvétel, amin Orbán (vagy bárki a kormányból, vagy netán én) Allahozik a török szürkefarkasok előtt, akik őrjöngve ünneplik ezért, egy másik képen meg a szürke farkasok jelét mutatná a kezével (miközben már jogerősen nyert, hogy ő soha, semmi szürke farkast, de nem ám…), és arról beszélne (beszélnék), hogy behívja (behívom) az iráni forradalmi gárdát, meg hogy kivezetem az országot az EU-ból és összefogunk végre a turáni népekkel, szóval ha ez rólunk kerülne elő, vagy ennek a töredéke, leszállnátok rólunk egy kibaszott percre is, hm, te fasz? Nem, mi? Persze, hogy nem. De akkor mi a helyzet Vonával? Összefogta a turáni népeket és bevitte őket a Spinoza-házba, és most már minden ok? A szürke farkas meg nem is szürke farkas, hanem öreg néne őzikéje? 

Szürke farkas, sete-suta,

rátévedt az országútra,

megbotlott egy kidőlt fába,

eltörött a farki lába.

Hírdetés

 

Panaszosan sír szegényke,

arra ballag Heller néne.

Ölbe veszi, megsajnálja,

hazaviszi kis házába.

 

Ápolgatja, dédelgeti,

friss fidesszel megeteti,

forrásvízzel megitatja,

mintha volna édesanyja.

 

Most ez van, Herczeg? Te fasz. Hát persze, hogy ez van. Hogy kapnátok be az összes faszomat. Függetlenobjektíven.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »