A 444 kérdőre vonta Karácsonyt

A 444 kérdőre vonta Karácsonyt

A múlt héten megírtuk, hogy miként emészti fel Karácsony Gergely „takarékos” főpolgármesteri hivatala hozzávetőlegesen egy CT árát.

Nos, a helyzet ennél is rosszabb.

Már a 444-nek is szemet szúrt, hogy idén – rossz hasonlattal élve – egyeseknek korán jött el a karácsony a Városházán és környékén. Az ellenzék egyik zászlóshajója keményen kiakadt, és nem csak a régi káderek újbóli reaktiválásán, de a jelentősen megemelt béreken is.

A Mekkora fizetéssel lepte meg Karácsony Gergely a rehabilitált szocialistákat? – című cikkében tételesen sorolja a meghökkentő eseteket:

Hírdetés

– Karácsony Gergely bőkezűbben osztogatja a fővárosi önkormányzati cégekben járó fizetéseket, mint Tarlós István. (…)
– Draskovics Tibor, Gyurcsány Ferenc egykori minisztere például 644 ezer forintot keres majd havonta, míg az elődjének 500 ezret szavaztak meg 2014-ben.
– Egy másik volt miniszternek, az egykori MSZMP-s Kolber Istvánnak 322 ezres havi fizetés jut jövőre, míg öt éve ugyanezért a munkáért 160 ezer járt. (…)

Azt azért nem hinnénk, hogy a 444 hirtelen megvilágosodott, mindenesetre az, ha az új főpolgármester intézkedéseit pár nappal a beiktatása után még a „baráti” médiája is kritikával illeti (tegyük hozzá joggal), az számára az álmoskönyvek szerint a jövőre nézve nem kecsegtet semmi jóval.

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »