A 12-15 éves kis­lá­nyok paki meg­erő­sza­ko­lóit 7 éve nem ké­pe­sek de­por­tálni

Kislányokat erőszakolt meg és velük “kereskedett” egy főként pakisztániakból álló banda Manchester külvárosában, Rochdale-ben. A 12-15 éves lányokat esetenként több, szexre éhező muszlimmal egy szobába zárták be. Később az egyik kislány azt mondta, hogy az őt is megerőszakoló férfiak arra hivatkoztak, hogy ezt nekik megengedi a Korán.

A rendőrség 47 lányt ismer, akiket 2008 elejétől alkohol és kábítószerfüggővé tettek. Kilenc férfit 2012-ben elítéltek, közülük az alábbi képen látható Shabir Ahmed 66, Qari Abdul Rauf 50, Abdul Aziz 48 és Adil Khan 49 éves, korábban már brit-pakisztáni kettős állampolgár lett.

Közülük a legidősebb, Shabir Ahmed ( az “apa, balra) még börtönben tölti a 22 éves büntetését. A többiek már szabadon élnek. Az egyik áldozatuk, aki azóta már felnőtt, megdöbbenten és rémülten rohant be egy boltba, amikor szembe jött vele az utcán az, aki megerőszakolta. Egy másikuk pedig egy éjszakai klubban látta meg újra az egykori támadóját.

Hírdetés

A helyiek a brit igazságszolgáltatás szégyenének tartják, hogy ezeket az embereket még nem utasították ki a szigetországból, pedig a hét évvel ezelőtt bírósági ítélet kimondta, hogy elvehető tőlük a brit állampolgárság.

Igaz, a bírák megjegyezték, hogy ez a döntés, melyet megfosztási határozatnak neveznek, nem vezet automatikusan kitoloncolási végzéshez. A megkérdezett ügyvédek szerint valószínű, hogy a mind a négy elítélt az Emberi Jogok Európai Egyezményére hivatkozik és ügyvédeik azzal érvelnek, hogy a kitoloncolásuk megakadályozná a családi élethez való jogukat. Mert az van nekik.

Metro


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »