A 11%-t�l a 235%-ig: Lidl-�rak egy �ve �s ma

A 11%-t�l a 235%-ig: Lidl-�rak egy �ve �s ma

A Lidl Plusz alkalmazásnak nincs túl sok értelme, de van egy funkciója, ami miatt szeretem használni. Ez pedig az, hogy elmenti a vásárlások blokkjait, így például bármit veszel, amire garancia jár, akkor nem kell félned, hogy elveszik a blokk. (Vagy olvashatatlan lesz a hőpapír egy hónap után.) Kíváncsiságból előkerestem az egy évvel ezelőtti blokkokat, és elmentem a Lidlbe ma megnézni, mennyibe kerül ugyanaz most, írja a Kiszámoló blog szerzője, alább a folytatás.

Több terméket nem találtam, mert vagy kivezették, vagy más, hasonló termék van csak (például pizza). De minden más árat feltüntettem a táblázatban, tehát nem kimazsolázott árak, itt van minden, amit vettem egy éve.

Hírdetés

Az akciós árakat igyekeztem kiszűrni, valószínűleg mindent sikerült, de azért nem száz százalékig biztos, egy, maximum kettő lehet, hogy maradt benne. (A kávé ára valószínűleg nem a normál ár, 3299 volt a normál ára. Vagy akciós volt, vagy más kiszerelés. Ott “csak” 15,1% az áremelkedés.)

Sajnos sok mindent nem vettem a Lidlben abban a hónapban (vagy nem használtam az alkalmazást, mert nem volt, miért), de a trend azért szépen látszik. Akarom mondani, nagyon csúnyán látszik.

Ahogy a mondás tartja, egy kép többet mond ezer szónál, következzen hát a kép, mennyivel drágult a Lidl az adott termékeknél egy év alatt. (Nyilván mindegyik másik áruház ugyanígy drágult, de csak innen vannak áraim.)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »