Londoni liberális elmebaj: csak akkor épülhet meg egy lakóház, ha buzibár is lesz benne

Londoni liberális elmebaj: csak akkor épülhet meg egy lakóház, ha buzibár is lesz benne

Egy új építésű londoni lakóház kivitelezőjének a helyi tanács képviselői kikötötték: az új ingatlanban mindenképpen nyitni kell egy buzibárt – írja a Daily Mail.

A képviselők hozzáteszik, felügyelőket fognak küldeni, elég buzi lesz-e az új bár, melynek a "leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közönséget kell kiszolgálnia", továbbá a bár vezetőjének is az LMBTQXYZ-közösségből kell kikerülnie.

A helyi tanács képviselői azért döntöttek így, mert a Tower Hamlets kerület 2006 óta tíz buzibárt "vesztett el", miután azok helyét a különféle társkereső oldalak váltották fel.

Hírdetés

A helyi polgármester azt nyilatkozta: "A Tower Hamlets-i tanács elkötelezett a sokszínűség ünneplése mellett, melybe beletartozik az LMBTQ+ (ők így helyettesítik a hétről hétre bővülő betűsort, ez igazán nyitott és haladó megoldás – a szerk.) közösség igényeinek kiszolgálása is."

A kivitelezők is támogatják az ötletet (próbálnák meg nem támogatni – a szerk.), hozzátéve, hogy legalább 12 évig az "LMBTQ+ közösség" számára biztosítani kívánják a helyet, a bár pedig az első évben bérleti díj nélkül működhet majd.

(The Daily MailMandiner nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »