Narkóban fuldokol az ultraliberális szellemi bűntanya közönsége

A rendőrök tizenöt vendéget állítottak elő kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt.

Az VIII. kerületi Auróra már több éve a budapesti liberálisok egyik főhadiszállása. A hely programkínálata kiváló: nappal feminista, gender és egyéb emelkedett workshopok, éjszaka pedig féktelen mulatozás várja az oda tévedőket. Aki szerencsés, az még Gulyás Mártonnal is összefuthat. A provokátor legutóbb is az Aurórában tartotta szabadulási buliját Juhász Péterrel.

A rendőrökhöz már korábban is több lakossági panasz érkezett, hogy a hely vendégei között vannak nem éppen diszkrét morfinisták. A környéken lakók már többször jelezték, hogy előfordul, hogy az szórakozóhely vendégei kábítószert fogyasztanak és árulnak, nem beszélve az említett tevékenységek után következő „mellékhatásokról” és „végtermékekről”.

Hírdetés

A rendőrség közleményében a következő áll:

A rendőrök a társszervekkel közösen 2017. június 10-én 22 óra 30 perckor egy Budapest VIII., Auróra utcában található szórakozóhelyen közel száz vendéget ellenőriztek. A józsefvárosi rendőrök az összehangolt akció keretében tizenöt olyan személyt állítottak elő, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A fogyasztók ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök kábítószergyanús növényi anyagokat, tablettákat találtak, amelyeket lefoglaltak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság az eset kapcsán kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

888-hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »