”Le fogjuk igázni Európát” — az iszlám bevándorlás valódi célja

”Le fogjuk igázni Európát” — az iszlám bevándorlás valódi célja

Meg fogjuk hódítani Európát – vallotta be egy Svédországban élő migráns a Mersz-e kérdezni című betelefonálós műsorban. A szélsőséges nézeteket valló muszlim bevándorló bevallása szerint teljesen rendben van az, hogy a „hitetlenek” pénzén él Svédországban, és azt is elárulta, harcol a svédek ellen, sőt a cél egész Európa meghódítása.

A betelefonáló szerint az iszlám a kegyelem vallása, mert nem öli meg keresztényeket, csak adókat vet ki rájuk, és az ISIS is kegyes, mert csak elüldözi azokat, akik nem Allahban és az ő igaz prófétájában hisznek.
Igazi arcát mutatta meg az iszlám egy Svédországból telefonáló bevándorló képében – állítja a betelefonálós műsor vezetője. Beszélgetőtársa ugyanis a Koránból idézve azt mondta, meg fogják hódítani Svédországot, sőt egész Európát, amit pedig az Iszlám Állam művel, az teljesen rendben van. A szélsőséges nézeteket valló férfi elég jól elboldogul a svéd állam pénzén, egyúttal harcol is a svédek ellen.

A műsorvezető Rachid egy marokkói muszlim imám fiaként látta meg a napvilágot, a II. Hassan Főiskolán tanult közgazdaságot és számítástechnikát. Később összehasonlító vallástudományból is diplomát szerzett. 1990-ben fordult a kereszténység felé, és ajánlotta föl életét Krisztusnak. Rachid meggyőződése, hogy mivel a Korán egy régi, dialektikus arab nyelven íródott, tulajdonképpen a 80 milliós arab világ nem is igazán van vele tisztában, mit tartalmaz. Véleménye szerint, ha pontosan lefordítanák, az arab embereknek felnyílna a szemük. Rachid 2005 óta tartja rendszeresen 90 perces, Mersz-e kérdezni című betelefonálós műsorát, ahol a muszlim hívők kérdezhetik őt a keresztény és a muszlim vallásról.

VENDÉGKÉNT HARCOLNI A VENDÉGLÁTÓ ELLEN

A június eleji műsorban egy Svédországban élő muszlim bevándorló, Sheikh Ahmad telefonál be, és a Korán azon részletére, amely úgy hangzik, „harcolni fogunk ellenetek, akárhol is vagytok, amíg azt nem mondjátok, hogy nincs más isten, csak Allah!” úgy reagál, nem szégyelli a vallását, és tovább fog harcolni Svédországban is mindenki ellen, aki nem muzulmán. Azt is hozzáteszi, élete utolsó napjáig fog harcolni, amíg legyőzik Svédországot. Meg fogjuk hódítani Európát – hangsúlyozza a betelefonáló.

HITETLENEKEN ÉLŐSKÖDNI NEM GÁZ, AZ IS ALLAH PÉNZE

Rachid ezután a betelefonálónak szegezi a kérdést, hogy ha ő Svédországban van, akkor tulajdonképpen a hitetleneknél vendégeskedik, az ő pénzükből eszik és iszik, mire a bevándorló azzal védekezik, hogy az nem az ő pénzük, hanem Allah pénze. A műsorvezető ezután kijavítja, nem Allah adja a pénzt, hanem a svéd állam. Rachid ezután azt is kérdezi a betelefonálótól, miért nem hagyja el a hitetlenek országát, és megy mondjuk Mekkába, ahol jól érezheti magát az iszlám földjén. Hozzáteszi, hogy az iszlám szerint tilos elhagyni az iszlám földjét és a hitetlenek földjén élni, hacsak nem kényszerítik erre.

Hírdetés

MOHAMED KEGYESSÉGBŐL GYILKOLT

A betelefonáló azt is elmondja, száz százalékig egyetért Mohameddel, aki azt mondta, „mészárolni jöttem hozzátok”, és azzal is, hogy addig kell harcolni az emberek ellen, amíg mindenki azt nem mondja, nincs más isten Allahon kívül. Rachid erra azt kérdezi, ilyen kijelentések után, hogyan lehetne Mohamed a könyörületesség prófétája. A muszlim bevándorló szerint az iszlám kegyessége ott nyilvánul meg, hogy nem ölik meg a keresztényeket, csak különadót kell fizetniük. Mohamed kegyessége pedig úgy jelenik meg abban, hogy megölte az őt egy versben kritizáló férfit, mert így a többi embert óvta meg attól, hogy istenkáromló verseket kövessenek. Tehát, „néhány ember megölése által könyörületes vagy a többiekkel” – összegzi Rachid.

AZ ISIS KÖNYÖRÜLETES

A betelefonáló az ISIS-ről úgy vélekedik, hogy ők a hitetlenség ellen harcolnak, mivel az arab országok teljesen megteltek hitetlenséggel. Hozzáteszi, hogy az is az iszlám kegyessége, hogy engedték a keresztényeket elmenni azokat, akik nem akartak vallási adót fizetni ahelyett, hogy megölték volna őket. Rachid erre visszakérdez, mit szólna hozzá, ha a svéd kormány azt mondaná, hogy „vagy keresztény leszel, vagy fizeted a dzsizját (vallási adót), mivel leigáztunk téged, vagy pedig hagyd el Svédországot”? A svédországi bevándorló ezt először azzal magyarázza, hogy a vallási adó tulajdonképpen egyfajta szeretet adomány, majd azzal zárja le a kérdést, hogy minden országnak saját törvényei vannak, amiket be kell tartani. A műsorvezető ugyanakkor megjegyzi más embereket megalázni, megvetni, elvenni a méltóságukat, az nem törvény, nem jog, hanem éppen annak az ellenkezője, igazságtalanság.

AZ ISZLÁM ARCA SVÉDORSZÁGBÓL

A betelefonáló szerint az ISIS igazságosan és könyörületesen járt el akkor, amikor engedte elmenni a keresztényeket, akik megsértették Allahot azzal, hogy nem hisznek benne. Rachid erre azt mondja, „könyörület az, ha hagyod az embereket békében élni az otthonaikban, anélkül, hogy ártanál nekik, még akkor is, ha a gondolkodásuk és a hitük nem olyan mint a tiéd; ez a könyörület. De arra kényszeríteni őket, hogy elhagyják az otthonaikat és hátrahagyják az értéktárgyaikat, csak azért mert te muszlim vagy ők pedig nem, az egyértelműen igazságtalanság és extrém ellenségesség.”

A beszélgetés végén Rachid még azt is megjegyzi, „ez tehát a valódi iszlám, a fickó, akit az előbb hallhattak Svédországból, a valódi iszlámot testesíti meg”.

A muszlim hívó nem képvisel minden muszlimot, ám úgy alkalmazza az iszlámot, ahogy az az eredeti szent szövegeiben van.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »