Timike játszott egy picit

Én is „beiktattam” ma Áder Jánost!
A teljes magyar Országgyűlés, az egyházi méltóságok és a hazánkban tartózkodó diplomaták jelenlétében Áder pont azt kapta ma tőlem, amit megérdemel: a 15 perces beszédét a székemre felállva végigbáboztam egy Áder-bábuval. Áder bebizonyította, hogy nem a köztársaság elnöke, hanem egy gyenge fideszes katona, akit Orbán Viktor marionettbábuként rángat. Egy hang nélkül aláírta többek között az életveszélyes Paks 2 beruházás titkosítását, az alaptörvény alávaló 4. módosítását, amely szétverte a magyar családokat és büntethetővé tette a hajléktalan embereket, aláírta a napelemek megadóztatását, és nem utolsósorban az oktatási- és a szólásszabadságot lábbal tipró lex-CEU törvényt.
Áder János nem az én elnököm! Kövér László már beígérte a büntetést (a sokadikat rám nézve). Állok elébe! Osszátok meg, hogy mindenki lássa: nem félek, nem félünk!
👉 Építsünk egy új köztársaságot, ahol mindenki számít.

Hírdetés

A hvg.hu megkérdezte a parlamentben Kövér Lászlót, hogy szándékosan nem reagált-e Szabó Tímea bábozására. Azt válaszolta, hirtelen nem is tudja, hogyan minősítse Szabó Tímea viselkedését, de azt gondolja, azzal reagált a legjobban, ha nem zavarja meg a rendreutasítással is az esemény emelkedettségét.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »