Zsidó pacmannel akartak újabb holokausztot szervezni a németek, de az "áldozatok" szerencsére közbeléptek

Zsidó pacmannel akartak újabb holokausztot szervezni a németek, de az "áldozatok" szerencsére közbeléptek

"Egy német tankönyvben a zsidó pacman felfalja Európát – az antiszemita sztereotípiát tartalmazó tankönyvet visszavonja Türingia illetékes hatósága" – adja hírül a Zsidó.com.

A hírből kideül, hogy a tartományi oktatási minisztérium közölte: "a könyvvel kapcsolatos kritikák jogosak".

Hírdetés

Az illusztráció az ismert Pacman videójátékból származik. A könyvben a mindent felfaló figura mellé azt írták: Rothschild Bank. Az illusztráción euró képében próbálja felfalni Európát.

A JPostnak erről persze azonnal az jutott eszébe, hogy "a náci propaganda egyik toposza volt, hogy a Rotschildok megpróbálják meghódítani a világot, és megsemmisíteni a német nemzetet, egy antiszemita film is készült erről 1940-eben".

A tankönyv 2012 óta ismert, az illetékes tárca nem válaszolt arra a kérdésre, hogy hány ilyen példány van belőle forgalomban. A berlini kiadó jelezte, hogy leállítják a terjesztést, "súlyos hiba történt".

Állításuk szerint évekig nem vették észre, hogy ez egy antiszemita grafika, mert nem kaptak visszajelzést senkitől. (Tehát már fel sem tűnik Hitler népének az ilyesmi! Mi más lehet a következtetés, mint hogy még nagyobb fokozatra kell kapcsolni a filoszemita-holokausztos propagandát?…)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »