Migránsnépség a magyar!

Mondja ezt egy firkász, aki egy olyan népséghez tartozik, amely kommunista eredethazugságát, a dákó-román kontinuitás elméletét, ma már az egész világ kiröhögi, de még a műveltebb románok többsége is.

Rövid hír jelent meg a napokban arról, hogy némi aprópénz büntetésre ítéltek egy román firkászt, mert migránsnépségnek nevezte a magyarokat.

Ez a Radu Banciu nevezetű pondró, a B1 hírtelevízió műsorvezetője, az elmúlt év októberében a magyar kvótanépszavazás után azt találta mondani, hogy a magyar is migránsnépség, amelynek semmi keresnivalója nincs Európában. Mindez nem volt neki elég, mert hozzátette: Erdély remekül nézne ki magyarok nélkül, és szerinte az lenne a legjobb, ha az erdélyi magyaroknak Magyarországra kellene költözniük. Végül azzal tetőzte be az egészet, hogy magabiztosan kijelentette: Európában egyetlen országban sem szeretik a magyarokat.

Mint azt már a Csiki sör kapcsán megírtam, elképesztő, hogy a románok nem kis része örökre beleragadt a mérhetetlen kisebbrendűségi érzésbe, tudatba. Mint tudatlan vademberek gyűlölködnek mindarra, ami másnak van, nekik meg nincs.

Radu Banciunak fáj, hogy a magyarságnak évezredekre visszavezethető történelme, kultúrája van. Radu Banciunak még jobban fáj, hogy a románoknak meg nincs. Se történelmük, se kultúrájuk. Legalábbis a magyarhoz mérhető nincs. Ami van, azt innen-onnan „dobták” össze a Moldvából és még ki tudja honnan összecsődült nomád, írástudatlan pásztortörzsek az elmúlt pár évszázadban.

Radu Banciunak fáj, hogy Erdélyt több mint ezer éve lakják a magyarok.

Hírdetés

Radu Banciunak még jobban fáj, hogy Erdélybe csak pár száz éve kezdtek beszivárogni a később magukat románnak nevező pásztornépség.

Radu Banciunak legeslegjobban pedig az fáj, hogy ezek a becsődülő nomád népek a magyaroktól tanultak írni, olvasni, kulturálódni, földet művelni…

Radu Banciunak fáj minden, ami erre a múltra emlékezteti. Ezért aztán tehetetlen dühében gyalázkodik, hazudik. És persze elzavarna mindenkit, legfőképp a magyarokat.

És hogy kit szeretnek Európában? Nos, Radu… Menj csak él például Rómába, ahol a román koldusmaffia miatt a „román” szó a legmegvetőbb sértés…

Persze, mit várhatunk egy olyan országtól, ahol egy volt államfő, Basescu a kampányában hasonló ökörségeket volt képes kihányni magából… A Radu Banciu-féle vadbarmok legnagyobb örömére….

http://demagog.blogstar.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »