„360 ezer embert azonnal kivégeztek”

Nincsen uborkaszezon, folyik a „nácira vadászat” ilyenkor is. Arról, hogy Szíriában hány keresztényt gyilkolnak meg csak azért, mert keresztény, még nem olvastam sohasem a Mazsihisz honlapján. Ami csak azért érdekes, mert folyton a „zsidó-keresztény” párbeszédet meg együttműködést sürgetik.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Számtalanszor olvashattuk rajta, hogy mindenkit meg kell védeni, akit vallása miatt üldöznek vagy ölnek meg. Úgy tűnik azonban, ez csak úgy igaz, hogy mindenkit meg kell védeni, igen, aki – nem keresztény. Amúgy pedig a legfőbb feladat a „nácikra vadászás”. Bármi áron. Olvasom hát e tárgybeli hírcikkét:

„Most állítják bíróság elé azt a 92 éves nőt, aki az SS tisztként részt vett az auschwitzi úgynevezett magyar akcióban, 260 ezren haltak meg.

Hírdetés

A vádirat szerint ő volt az a személy, aki jegyezte, honnan és hány vagonnyi zsidó érkezik, és ő továbbította a parancsokat is, azokat is, hány embert kell azonnal megsemmisíteni, és a többieket hova kell osztani.

A német ügyész elmondása szerint 4-5 vonat érkezett a haláltáborba naponta, 360 ezer embert azonnal kivégeztek – többségükben nőket és gyerekeket.”

Sem a vádlott nevét nem írják, sem azt, ki a vádirat szerzője. Ám ez még hagyján. Azonban az első bekezdésben még csak 260 ezer halottról van szó, a harmadikban viszont már arról, hogy 360 ezret végeztek ki – azonnal és naponta. Ki érti ezt?

Ám láthatóan ezúttal sem a szakavatott bizonyítás, a lelkiismeretes dokumentálás a lényeg, hanem valami más. De nem, nem megyek bele a firtatásába, hogy mi az. Olvasóink is nyilván tudják…


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »