Milyen ideológia vezérli a pénzhatalmi világelitet

Milyen ideológia vezérli a pénzhatalmi világelitet

NIF: Beszélgetés Drábik Jánossal az ENIGMA FIXTV-ben. Téma: Kikből tevődik össze a Háttérhatalom. Hany bankárdinasztia uralja a világot? Egy-egy dinasztia hány emberből áll? Tehát összesen hányan is vannak, akik minket antidemokratikus, vagyis megválasztás nélkül, uralnak, irányítanak, elveszik tőlünk a megélhetést, és a nyakunkra kasztokat ültetnek?

A video 59 perces.

Hírdetés

Agnes farkasné KiliánAzon gondolkodtam. hogy miért jó ennek a bizonyos háttér erőnek, hogy mindent tönkre vág ami még jó és működőképes? Csak azt a magyarázatot tudom erre adni, hogy ez lényéből fakad, és mivel egy sátáni erő, ezért csak a pusztításhoz ért.RRozsikaMayer Amschel Rothschild: A pénznek nincs hazája:a pénzembereknek nincs hazaszeretetük,sem tisztességük:egyedüli céljuk a nyereség.Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Kategória:Amerikai Egyesült Államok, cion-diktatúra, CIONIZMUS, EU, Európai Egyesült Államok, Gazdasági elemzés, Geopolitika, Gondolatok, Politikai elemzés, ránkvándorlási válság Tagged: háttér erők, Mayer Amschel Rothschild, pénzhatalmi világelit, sátáni erők


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »