Hadat üzent a maffia a néger kontinensfoglalóknak Szicíliában

Hadat üzentek” a maffia főnökei a migránsoknak Szicíliában, a szigetre napi mintegy ezer menekült érkezik. A Cosa Nostra vezetői ugyanis attól félnek, hogy az afrikai bevándorlókkal érkező bűnözők ellen elvesztik a hatalmukat. Leoluca Orlando polgármester a Daily Mailnek úgy nyilatkozott: „Palermo többé már nem egy olasz város. Többé már nem is európai. Ha az utcán sétálsz, úgy érezheted magad mint Bejrútban vagy Isztambulban.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A háborúnak már meg is van az első áldozata, egy ártatlan gambiai férfit egy olasz gyilkos fényes nappal az utcán lőtt fejbe. A férfi szerencsésen túlélte a támadást, de az emberek attól félnek, hogy egyre gyakoribbá válnak az ilyen támadások.

Hírdetés

Leoluca Orlando polgármester a Daily Mailnek úgy nyilatkozott: „Palermo többé már nem egy olasz város. Többé már nem is európai. Ha az utcán sétálsz, úgy érezheted magad mint Bejrútban vagy Isztambulban.”

Olaszországban hatalmas mértékben megnőtt a migránsok száma, napi 2000-en érkeznek a szigetre. Sok olasz attól fél, hogy nem tudnak megbirkózni ekkora tömeggel. A folyamatok legveszélyesebb és legnagyobb kritikusa pedig maga a maffia. Ez egyébként nem egy új keletű félelme a helyi bűnözőknek, korábban, amikor még nagyobb volt a hatalmuk, nem is engedtek be egy afrikai vagy egy ázsiai származású embert sem Palermóba.

A maffia és a migránsok közöt akkor tört ki a háború, amikor a törvénytisztelő bevándorlók mellett megjelentek bűnözők is, és elkezdtek működni a maffia mellett. A helyi bűnözők szerint miközben teljesen rájuk szállt a rendőrség, az afrikaiakkal nem tesznek semmit.

vs.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »