Sorra mentek neki az embereknek a kokárdás, vak zenész támadói

A kemma.hu információi szerint az Ismerős Arcok zenekar vak szaxofonosának két támadóját már elkapta a rendőrség. Harmadik társukat körözik. A kokárdaviselés miatt kirobbant verekedés napján két másik embert is megvertek. Egyiküket az után, hogy a trió kis híján balesetet okozott.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A kemma.hu információi szerint a trió három balhét is kezdeményezett Tatabányán március 13-án. A legnagyobb visszhangot az kapta, hogy megütötték az Ismerős Arcok zenekar vak szaxofonosát, és technikusait, kokárdáik miatt. A kemma.hu információi szerint első körben nem emiatt kerültek a rendőrség látóterébe, hanem a két másik balhéjuk miatt, amelyekről közleményt is kiadott a megyei rendőr-főkapitányság. A trió két tagja már hűvösön van és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat is. Garázdaság miatt indítottak ellenük eljárást.

A három tatabányai férfi a nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak március 13-án nem sokkal délután öt óra előtt Tatabánya újvárosi részén egy általuk előidézett közlekedési veszélyhelyzet miatt kezdett el vitázni egy helybélivel. A tettesek a vitát követően a férfit többször megütötték a fején, majd megrúgták és járművét megrongálták, tájékoztatta a kemma.hu-t Takács József sajtószóvivő, akitől azt is megtudtuk, hogy a verekedést egy közeli panelházban lakó fiatal fényképezőgéppel akarta rögzíteni, azonban a támadók ezt észrevették és őt is megtámadták.

Hírdetés

A helyszínre érkező rendőrök az erőszakos magatartást tanúsító férfiakat lényegébenn pillanatokon belül azonosították. A 23 éves R. Dávidot húsz percen belül elkapták, március 14-én pedig a 20 éves B.Dánielt is őrizetbe vették.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a csoport harmadik, ismeretlen helyen tartózkodó tagja, Ugrai Zsolt 33 éves tatabányai lakos ellen elfogatóparancsot bocsátott ki.

Ahhoz, hogy a Roxxynál történteket se ússzák meg, még további adatokat gyűjtenek. Információink szerint a zenekarral is felvették a kapcsolatot és adatokat is gyűjtenek ez ügyben. A koncertet a zenekar nem mondta le.

kemma.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »