Hatalmas fordulat a TV2 élén

Hatalmas fordulat a TV2 élén

A Story magazin jelenlegi főszerkesztőjét, Kökény-Szalai Vivient nevezték ki a TV2 hírigazgatójának.

A TV2 Csoport határozott célkitűzése műsorkínálatának folyamatos fejlesztése és erősítése. Az új stratégia részeként Kökény-Szalai Vivien vezetésével márciustól megalakul az Aktuális műsorok igazgatósága, amelynek feladata a TV2 Csoport csatornáin futó hír és aktuális műsorok  bővítése és megújítása. Azurák Csaba, a TV2 vezető képernyőse új  megbízatást kap; önálló napi háttérműsor vezetője lesz – írja közleményében a TV2.

Hírdetés

Szalai Vivien jelenleg a Story főszerkesztője, de 2003 és 2011 között a Színes Bulvár Lap későbbi nevén Bors újságírója, külpolitikai szerkesztője és rovatvezetője volt.

A csatorna a személyi váltások mellett új műsorokkal is jelentkezik: Azurák Csaba vezetésével napi közéleti háttérműsor indul, a szakember megbízatása miatt átadja főszerkesztői feladatait. „Dirk Gerkens, a TV2 Csoport  vezérigazgatója hónapokkal ezelőtt kért fel, hogy dolgozzam ki egy  közéleti háttérműsor koncepcióját. Örömmel fogadtam kérését, hiszen  mindig is úgy éreztem, hogy hiányzik a TV2 képernyőjéről egy ilyen  típusú műsor” – mondta Azurák Csaba.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »