Kokó: 10 méterre mögöttünk dördült az első lövés

Kokó: 10 méterre mögöttünk dördült az első lövés

A WBO supervisoraként a volt bunyós testközelből nézte végig, ahogy agyonlőnek egy embert egy dublini hotelban.

Szombaton rendezték volna meg Dublinban a Klánok összecsapása nevű bokszgálát, a rendezvény előtti mérlegelést a Regency szállóban tartották. A helyszínen volt Kovács Kokó István is, ugyanis ő volt az esemény WBO supervisora. Az atv.hu-nak beszámolt róla, mit élt át.

„Amikor végeztünk, és visszaültünk az asztalhoz, a terem hátsó részén, a bejárati részén bejött három fegyveres, akiket én nem láttam, mert pont háttal ültem nekik, és elkezdtek lövöldözni. De aztán később kiderült, hogy célzott lövések voltak, mind a három, vagy mind a négy lövés, ami eldördült, célzott volt. Egy személyt kerestek vele, az egyik főmérkőzésen a helyi könnyűsúlyú srácnak az egyik rokonát vették célba, akit meg is öltek. Rajta kívül még ketten sérültek meg.

Hírdetés

De az első lövés eldördülése után, miközben még javában tartott a mérlegelés,

„szinte mindenki azonnal pánikszerűen kirohant a vészkijáratokon. Két vészkijáraton menekült ki durván fél perc leforgása alatt 200-250 ökölvívó, menedzser, munkatárs és még sokan mások. Szerencsére nem folytatódott a vérengzés, ezzel a három-négy lövéssel véget is ért, és valahogy elmenekültek, köszönhetően annak, hogy rendőrnek voltak beöltözve. Ebből a négy gyilkosból három rendőrnek volt felöltözve, és egyelőre ismeretlen okokból a negyedik pedig nőnek, szőke parókában volt egy nagydarab férfi. Nagyon megdöbbentő, mert mögöttünk gyakorlatilag 10 méterre dördült az első lövés. És aztán az a fajta pánik, ami úrrá lát mindenkin, azt még soha életemben nem tapasztaltam, és ilyennel még nem találkoztam. Azóta sem tért vissza a normális rend.”

A lövöldözésről itt írtunk korábban, a rendőrség alvilági leszámolásra gyanakszik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »