Még mindig keresik a januárban eltűnt lányt

Még mindig keresik a januárban eltűnt lányt

Bödecs Rebeka családja a sajtó segítségét is kérte, szombaton Győr külterületeit fésülik át.

Segítséget kér a család a több mint egy hete eltűnt Bödecs Rebeka keresésére a győri és Győr környéki lakosoktól – írta szerkesztőségünknek is megküldött levelében a Bödecs család. Szombaton a város külterületét is átfésülik, a keresés találkozója a győri vidéki pályaudvar parkolójában lesz délelőtt kilenckor. A család kéri, hogy aki teheti, autóval érkezzen.

Hírdetés

Bödecs Rebeka Fotó: Bödecs család

„Egyéb segítséget is szívesen fogad a család, ezért, ha nem tud részt venni, de esetleg ötlete van vagy tudomása kieső területekről, épületekről, ahol Rebeka tartózkodhat, kérjük jelezze. Várják minden segítőkész ember jelentkezését! Minden ember segítsége számít!” – írta a család. A 24 éves lányt január 25-én látták utoljára, állítása szerint barátnőjével találkozott. Nem tért haza, a barátnő szerint pedig nem is volt találkozó. Rebeka a táskáján kívül semmit nem vitt magával. Ruhát nem csomagolt, a mobiltelefonját otthon hagyta. A számítógépe előzményei törlődtek – írta szerdai cikkében a Kisalföld.

Rebeka 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Hosszú barna haja van, de ezt azóta megváltoztathatta. Ősszel lábműtéten esett át, kicsit sántít. Eltűnésekor fekete színű, félhosszú gyapjúkabátot és fekete színű, barna csíkos bokacsizmát viselt. A rendőrség kéri, hogy aki látta, a hollétéről vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelezze a 107-es vagy 112-es számon. A Telefontanú ingyenes vonala: 06-80/555-111.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »