Több milliót kapott egy éjszakáért a magyar szépség

Több milliót kapott egy éjszakáért a magyar szépség

Egy védett tanú meghallgatásával folytatódott hétfőn a „dubajozás” néven elhíresült persorozat a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A volt szépségkirálynő egyike volt azon „partihoszteszeknek”, akiket a vádlottak üzletszerűen közvetítettek ki külföldre, leginkább gazdag üzletemberekhez.

Kiskorú is érintett lehet a 2011-ben kipattant, Dubajba kiközvetített lányok botrányában, ugyanis az ügyész bejelentette, emiatt készül módosítani a vádat – derült ki tegnap a persorozat folytatásán. A több éve húzódó ügyben először vallotta azt egy szépségkirálynő, hogy intim kapcsolatot létesített egy dubaji férfival. Azt, hogy miért nem jelent meg korábbi idézésre a bíróságon, azzal magyarázta: nem akarta, hogy kilétére fény derüljön. Ezúttal azonban védett tanúként érkezett a tárgyalásra.

– A harmadrendű vádlott felajánlotta, hogy ötezer dollárral többet kaphatok, ha „együtt alszom” az egyik dubaji úrral – mondta a szépségkirálynő a tárgyaláson. A fiatal nő arról is beszámolt, összesen négyszer közvetítették ki Dubajba, ebből két alkalommal került intim kapcsolatba egy ottani férfival.

Részletes vallomás

Az első, 5 napos kintléte valóban csak a megbeszélt bulizásról, vacsoráról, mozizásról szólt, amiért összesen 600 ezer forintot kapott – fejtette ki a hölgy, majd azt is elmondta: második alkalommal már két estét is a „herceggel” töltött. Ebből az egyiken kerültek intim kapcsolatba, cserébe 6-8 ezer euró közötti összeggel térhetett haza. Következő kiutazása a másodikhoz hasonlóan végződött, ezúttal azonban 8-10 ezer eurót kapott szolgálataiért – idézte fel.

Hírdetés

Kiderült, a másod- és harmadrendű vádlottaknak ezután osztotta szét az előre megbeszélt 20-20 százalékot, akik – állítása szerint – akkor sem tűntek meglepettnek, amikor háromszorosát kapták a korábbi összegnek.

A tárgyaláson úgy tűnt, ez lényegi kérdése lehet az ügynek, ugyanis közel 20 percet szenteltek annak, hogy kiderítsék: előre tudták-e a vádlottak, hogy több pénzt fog kapni a „partihosztesz” az extra szolgáltatásokért.

Hibázott az ügyész?

Habár júniusban még zárt tárgyalást tartottak „szenzitív tartalmú hangfelvételek” elemzésére hivatkozva, tegnap az ügyész több 2010-es telefonbeszélgetést is lejátszott a sajtó jelenlétében. Ezekben két hölgy a védett tanúról a vallomásával ellentétes dolgokat állított, köztük azt is, hogy első alkalommal már együtt töltött egy éjszakát az említett férfival. Emiatt vélhetőleg a következő tárgyalási napon szembesíti majd a bíróság az érintetteket.

Mint azt korábban megírtuk, a vád szerint K. Zoltán, valamint két társa 2009-ben hoszteszmunka és fotózás címszó alatt szexuális munkákra közvetített ki külföldre és nagyobb hazai eseményekre több hölgyet is. K. Zoltán ellen 55 rendbeli, egyik társa ellen 2 rendbeli, másikuk ellen pedig 36 rendbeli társtettesként, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntette a vád. A tárgyalás februárban folytatódik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »