Zsúfolt hajnala volt október 17-én egy albertirsai "fiatalnak"

Testi sértés bűntett kísérlet és szexuláis erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya T. Róbert 18 éves albertirsai lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. október 17-én 3 óra 30 perc körüli időben a ceglédi vasútállomáson előzetes szóváltást követően tettleg bántalmazott egy albertirsai férfit. A sértettet épp jegyet vásárolt egy automatánál, amikor T. Róbert elgáncsolta, majd a földön fekvő férfit többször megrúgta. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett.

A gyanúsított rövid idő elteltével – 2015. október 17-én 4 óra 10 perc körüli időben – Cegléd egyik utcájában támadt rá egy nőre. A férfi hátulról ugrott rá a sértettre, aki ennek következtében a földre esett. Ott dulakodni kezdtek, majd a 18 éves férfi a földre szorította a nőt, akinek sikerült ugyan felállnia, de ekkor T. Róbert ismét elkapta és a falhoz nyomta, megfogta a nyakát és csókolgatni kezdte. Ezt követően megrángatta a sértettet, akiről a kabátját is letépte és azt mondta neki, hogy "szexuális kapcsolatot akar létesíteni vele" (csak éppen nem ezekkel a szavakkal – a szerk.).

Hírdetés

A nő végül kiszabadult az erőszakoskodó férfi szorításából, és elmenekült a helyszínről.

A ceglédi járőrök – a bűncselekmény helyszínének közelében – rövid időn belül elfogták T. Róbertet, akit előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették. A Ceglédi Járásbíróság 2015. október 19-én elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek – olvasható a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »