Elfogták azt a 17 éves cigányt, akit a magyar kislány megtámadásával gyanúsítanak

Két és fél órán belül elfogták azt a 17 éves „fút”, akit azzal gyanúsítanak, hogy megtámadott egy lányt az egyik buszmegállóban csütörtökön kora reggel Karcagon. A lányt a támadást követően kórházba szállították. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen fiú november 19-én 6 óra körül Karcag egyik utcáján követett, majd hátulról egy bottal fejen ütött egy gyalogosan közlekedő lányt. A támadó a földre esett sértett kezéből kitépte táskáját és elmenekült a helyszínről.

Magyar Menedék - Pogány Biblia

Hírdetés

A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben ismeretlen tettes ellen. A helyi rendőrök jelentős erőkkel megkezdték az elkövető felkutatását és két és fél órán belül Karcag egyik utcáján elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható „fiút”. A járőrök egy közeli utcában megtalálták a 17 éves diáklány táskáját, a támadónál pedig az ellopott iratokat.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették a kisújszállási fiatalkorút és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »