Szellemi törpék kormányzati kertekben

Szellemi törpék kormányzati kertekben

Idézzük szó szerint G. Fodor Gábor néhány napja megjelent írását:

Ma éjszaka megbukott a liberalizmus. Megbukott Merkel, Hollande. Megbuktak a bevándorlás- és végső soron terrorizmuspárti brüsszeli bürokraták. Ma a gyász napja van. De holnaptól új nap kell, hogy virradjon Európára.

A kisemberek nagyotmondása mindig meglepő. GFG amúgy is Zana Zoltántól lopott szövegét kölcsönözve kérdezzük: na ki a faszagyerek? Hát ezúttal is GFG, a Fidesz politikai gondolkodója, a Századvég stratégiai igazgatója, a homokos Finkelstein és a mindig trendi öltözetű Habony által létrehozott 888.hu főembere.

Gondolkodónkat szemmel láthatóan nem zavarja, hogy a klasszikus liberalizmus régen elveszítette társadalomformáló erejét, ma a neoliberálisok és a főként amerikai zsidókból álló neokonzervatívok uralják a világot. Semmi nem utal arra, hogy megbuktak volna. Merkel ráadásul kereszténydemokrata, Hollande pedig szocialista. Kik ma a liberálisok? A nem G. Fodor Gáborok. De – a volt SZDSZ-elnök – Fodor és társai már soha nem fognak megbukni, mert az ő hitelességük a nullával egyenlő.

Hírdetés

De akadnak még érdekes sorok e honlapon. Idézünk még két eredeti gondolatot a lazáskodni akaró, jól fésült fideszes egyéniségektől:

Ha fontosak neked a nők jogai, akkor ne ölelgesd az asszonykövezésből migrált afgánt. Utasítsd el, mert ha olyan liberális nő vagy – nyugodtan lehetsz: ez itt Európa – aki szombatonként akár több, vagy más cerkáját is bekapja egy jól sikerült házibuli után, akkor a jelenlegi életformádra nagyon veszélyes lesz, ha az asszonykövező afgánt ölelgeted. (Sic!)

Ha jól értjük, itt a hűtlenkedésért járó megkövezés alternatívájával szemben a követendő minta az a nő, aki egy buli után akár több férfit is kielégít orálisan. Ez nem a balliberalizmus szélsőséges változata? Középút nincs?

De ezzel még nincs vége:

Ne keresztényezzél. Európát a keresztény vallás, a zsidó és a görög hagyomány és kultúrkör tette naggyá, büszkévé, erőssé. Az ilyen rémséges mészárlásnál előhúzott keresztényezésed csak az öngyűlöletedről árulkodik. Remek pszichiáterek segítenek a bajban: kezeltesd magad, az öngyűlölet rossz, káros, és megrövidíti az életed.

Egyre zavarosabb az egész. Búcsúzóul annyit megjegyeznénk, hogy Európát nem a zsidó hagyomány tette naggyá. A judaizmus ugyanis nem európai vallás, és a zsidók a XIX. század második feléig nem játszottak semmiféle szerepet a kontinens történetében. Ez közönséges történelemhamisítás vagy tudatos csúsztatás. Esetleg szimpla ostobaság. Mindegy. GFG akkor is faszagyerek.

A kérdés csak az, hogy a jobboldal politikai képviselői mikor veszik végre észre, hogy ennek a szellemiségnek semmi köze a nemzeti-polgári és keresztény értékrendhez.

Vagy már az is megbukott?…

(Westwood)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »