Rendőrt vert az élősködő, és még egészben van

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a kontinensfoglalót, aki az idegenrendészeti elkülönítőben megtámadott egy rendőrt Győrben. A tatabányai rendőrök még október közepén vontak idegenrendészeti eljárás alá egy huszonéves férfit, aki sem személyazonosságát, sem jogszerű magyarországi tartózkodását nem tudta igazolni, ráadásul előbb olasz, majd kenyai állampolgárnak vallotta magát.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Hírdetés

A 23 éves férfit ezért kiutasítást előkészítő őrizetbe vették és ennek idejére Győrben helyezték el, őrzött szálláson.

Múlt hétvégén a létesítményben megtámadott és többször megütött egy ghánai állampolgárt, amiért az elkülönítését is elrendelték, e héten kedden hajnalban azonban ott is dühöngeni kezdett: előbb az ételét és az evőeszközeit a folyosóra dobálta, majd amikor az egyik őre emiatt rászólt, ököllel arcon ütötte az intézkedésben részt vevő főtörzsőrmestert.

Tette miatt ezúttal már hivatalos személy elleni erőszak gyanújával indult eljárás vele szemben, s ennek során a bíróság a mai napon egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását is, a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »