A menekültválság igazi nyertese a zsidó állam

A mai nap mindenképpen egyik legfigyelemfelkeltőbb cikke volt az a beszámoló, amelyen egy KDNP-s politikus Soros György befektető világspekuláns, a magyarországi gyökerekkel rendelkező ultracionista a saját variációját emlegette a menekültválsággal kapcsolatosan, és közben a régi megszokott módszer szerint a más farkával a csalánt jelszó alapján a költségeket teljes mértékben áthárította a rabállamok kormányaira. Mindenesetre azok a civil szervezetek, amelyek felkerültek erre a listára, mind a migránssimogatók közé tartoznak és foggal-körömmel küzdenek azért, hogy Magyarországon is megvalósuljon az abszolút multikulturális társadalom képe. Ezek az emberek és szervezetek, a TASZ-tól a Helsinki Bizottságon át a Migration Aidig, újabb szeletét akarják behozni a multikultúrának, hogy aztán Magyarországon is gombamód szaporodjanak a zsinagógák mellett a mecsetek is. Csak ezek az emberek nem foglalkoznak azzal, hogy Magyarországon él a legnagyobb kelet-európai zsidó kisebbség és a zsidó-muszlim ellentét elsősorban náluk robban ki.

Soros és a 158 család, amely Amerikát uralja, bőven elvan a szuperbiztonságos bunker lakótelepeken, és a háttérhatalom megbízásából szórhatja Európára elfogadhatatlan tételeit. Persze, Sorosnak az a fontos, hogy a kecske is jól lakjon meg a káposzta is megmaradjon, és először követel milliókat egy-egy migráns befogadására, de rafinált módon ezt az irdatlan összeget is rabszolgaállamok kormányaival teremtetné elő, s az arra való forrást is megadja: az államok vegyenek fel hitelt. Tehát még jobban államosodjanak el csak azért, hogy úgymond Európa színesebb legyen a muszlimok millióival.

Hírdetés

Persze, mindig felmerül ilyenkor a kérdés: miért nem a gazdag öbölbeli monarchiák, illetve Izrael az úgymond befogadó, amikor az utóbbit úgy tekintik a világon, mint a humánum és tolerancia első számú illetékesét. Nos, azért nem, mert Izrael későbbre gondol, kerítéseket épít, a megszállt területeiken, Ciszjordániában a lakosság arányának megváltoztatására törekszik, az úgynevezett anyaországban, Izraelben pedig igyekszik a zsidó államot megtartani csak zsidónak, ahol az arabnak, vagy más vallásnak nincs helye.

Mi lesz itt a jövőben? Kelet-Európa volt az, amely a negyven év diktatúrának köszönhetően nem ismerte meg a fogyasztói társadalom „áldásait”, és a globalizmus és a multikultúra kívül rekedt a vasfüggönyön, és csak az utóbbi 25 évben kapcsolt elképzelhetetlen sebességre. Ezek az államok tehát 90-es rendszerváltozások után tovább őrizték államvallásként a kereszténységet, és csak az utóbbi 21 néhány év az, amikor ilyen hatalmas változások történtek. És akkor lassan fogalmazzuk meg, kinek is lesz ez jelentős, és a jövőt illetően sorsdöntő. Egyértelműen Izraelnek, amely úgy néz ki a jelek alapján, hogy az egyetlen nemzetállam marad. Hű szövetségese és csatlósa az Egyesült Államok, amelynek politikáját az a 158 család határozza meg, akik a legnagyobb tőkével rendelkeznek.

Izrael és az Egyesült Államok. E kettő már biztosra vehető, hogy az európai bevándorláshullámért nagymértékben felelős. Ugyanakkor a zsidó egység nem látszik globális szinten, hiszen arról elfeledkeznek, hogy például Magyarországon is milyen nagy számban élnek zsidók és hogy az első konfliktus a zsidók és az arabok között robbanhat ki. Mondhatjuk ezt a pár tízezer embert beáldozzák világhatalmi céljaik érdekében, vagy olyan jellegű védelmet követelnek nekik, hogy az életük így válik végül pokollá. Egyet leszögezhetünk: a bevándorlásban érdekelt Izrael amely Európát is egy teljesen gyökértelen, tarka, színes forgatagnak képzeli el, ahol csak nyomokban látszik már a nemzeti erő és a nemzeti öntudat.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »