Ne áltassuk magunkat, hogy harc nélkül képesek leszünk megőrizni Európát – rövidke lapszemle

Európa – Muzulmán invázió – 2015

Schmidt Mária szerint a radikális iszlám, mely mögött olajpénzhalmok tornyosulnak, olyan univerzális ideológia, melyhez mindenki, mindenhol csatlakozhat, és így nem lebecsülhető vonzerőt gyakorol azokra, akik számára a nyugat istentelen, pénz- és szexközpontú világnézete és gyengesége kiábrándító.

Az iszlám szakralitást, életcélt, közösséget, korlátokat, életvezetési szabályokat egyaránt kínál az orientációs válsággal küzdőknek. Az iszlám értékvilág számos eleme összeegyeztethetetlen a modern európai értékekkel.

Hírdetés

Ne áltassuk magunkat, hogy harc nélkül képesek leszünk megőrizni, fenntartani és továbbfejleszteni mindazt, ami számunkra fontos és értékes egy militáns, térítő muszlim világgal szemben.

Ahogy gróf Andrássy Gyula figyelmeztetett: „Igen jó, ha két dolog van az oldalunkon. Az egyik a jog, a másik az erő. A jogot talán lehet néha nélkülözni, az erőt sohasem.”

Mi most épp arra készülünk, hogy feltétel nélkül adjunk jogot azoknak, akiknek betörését nincs erőnk sem feltartóztatni, sem szabályok közé szorítani.
látoszögblog

fotón: Schmidt Mária – történész, a Terror Háza Múzeum igazgatója


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »