Orbán kottájából játszanak az osztrák nacionalisták

Orbán kottájából játszanak az osztrák nacionalisták

Strache a magyar miniszterelnök szótárát és gondolatait is lemásolta.

Népvándorlásról és a terroristák lehetséges beszivárgásáról is beszélt az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, Heinz-Christian Strache szerdai videoüzenetében. A politikus egyebek között kifejti, hogy nem lehetnek áldozatok, illetve ahogyan később fogalmazott: idegenek az osztrákok saját hazájukban. A jelenlegi kurzus kudarcáról beszélt, mely nem tud válaszokat adni az olyan kérdésekre, hogy hol lesz a migránsoknak lakóhelyük, illetve hogy hogyan bírná el a szociális rendszer a több tízezer menedékkérőt. A migránsokat a jólét vonzza – jelentette ki, majd hozzátette, hogy ezeknek az embereknek java része nem fog visszatérni otthonába.

„Támogatásomról biztosítottam volna Magyarországot”

Hírdetés

Az osztrák politikus két alkalommal is megemlítette hazánkat, először felteszi a kérdést, hogy nem várható-e el a menekültektől, akik életüket mentik, hogy regisztráljanak, szerinte ez magától értetődő, tiszta szabályok kellenek – húzta alá. Később kijelentette, hogy kancellárként támogatta volna hazánkat a határok megerősítésében „ahelyett, hogy sértegetnénk szomszédunkat”. Megismételte az orbáni gondolatot a határok kontrolljáról, majd a lezárást is belengette.

Grundsatzerklärung zum AsylnotstandMeine Grundsatzerklärung zum Asylnotstand in Österreich: Unsere Bevölkerung hat ein Recht darauf, nicht zu Fremden in der eigenen Heimat zu werden. Das hat verantwortungsvolle Politik ernst zu nehmen!Posted by HC Strache on Wednesday, September 16, 2015

A politikus hosszasan beszélt a felelősség kérdéséről, kijelentve, hogy az USA-nak is lenne dolga, majd megemlítette, hogy az unió kétszázmilliárd eurót öntött eddig Görögországba.

Strache a háborús gócok közelében teremtene emberi körülményeket. Ismert, korábban a politikus Facebook-oldalán osztotta meg a Die Welt beszámolóját Orbán kötcsei beszédéről.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »