Kettős mérce: támadhatnak a migránsok, de nem védekezhetünk büntetlenül

Persze korántsem csak migránsügyben ez a helyzet. Lassan már mindenben. Azok, akik egybetákolták az Európai Unió nevű torzót, még a néhai Varsói Szerződést, sőt valamennyi kommunista államközi szerződést is alulmúlták, mai fenntartóikról pedig már nem is beszélve. Nem, nem visszasírása ez persze azon időknek, csak ténymegállapítás.

Köztudomású, hogy egy élő szervezet leginkább akkor megy tönkre, ha elveszíti ellenálló képességét, immunitását a reá törő idegen hatásokkal szemben. Ugyanez vonatkozik a nemzetekre is. Történelmünk pedig erre, lássuk be, bőségesen szolgáltatott példákat. De a jelek szerint szolgáltat ma is. Sőt többet, mint valaha bármikor is.

Tallózom a híradásokat és a nyomukban született publicisztikákat, s ami a legfájóbban hiányzik belőlük, az a bennünket lerohanó, emberi mivoltukból szabályosan kivetkőző migránsokkal szembeni ellenállásra való felkészítés totális hiánya. Mintha a világ legtermészetesebb dolga volna, hogy mindenkit befogadjunk, aki ajtónkon bekopog.

Hírdetés

Etológusok a megmondhatói, hová lenne az állatvilág, ha nem rendelkezne önvédelmi reflexekkel s nem gyakorolná is azokat. Kerüljön csak az erdei vándor medvebocsok közelségébe merő véletlenségből! Az anyaállat azonnali reakciójának köszönhetően többet erre aligha keríthet sort.

Ezek jutnak eszembe, mindahányszor böngészem a napi híreket migránsügyben. Meg az a levél, amit Pozsonyi Ádám egy régi barátjától kapott éppen s fészbUkján meg is osztott. Íme:

„Nem értem én ezt a világot. Bő 150.000 illegális határátlépés, több tízezer rongálás, garázdaság, hatóság megtámadása = zéró szankció, támogatás. Két darab rúgás a feléd fenyegetően, rohamszerűen hömpölygő tömegbe = 7 év börtönnel fenyegetés, világbotrány, kiközösítés. Ha megkérlek, elmagyarázod nekem?”
A címzett lakonikusan csak ennyit tett ehhez hozzá: „És most nem tudom, mit mondjak neki…” Én sem. Csak legfeljebb azt, amit a medve önvédelmi reakciójáról megjegyeztem. Illetve még egyet. Kezdem megérteni, hogy a húgom miért lett állatorvos. Úgy tűnik, páciensei egészségesebb reakcióképességekkel rendelkeznek, mint mi, a teremtés koronái.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »