Ez a szervezett invázió a nagyhatalmi játszmák része, Európa és az itteni nemzetállamok gyengítésére – rövid lapszemle

Európát destabilizálni óhajtó gazdasági politikai erők, az európaitól alapvetően eltérő kultúrájú, szokású, gondolkodású emberek millióit "terelik" a kontinensünk elfoglalására

Zord Gábor László külpolitikai újságíró szerint a háborús intervenciók végeláthatatlan sora teljes joggal váltotta ki az emberek haragját, a szövetségesek soraiban is. Amerika globális fellépésével, a sok százezernyi halott és sebesült, a szélsőségesség karjaiba taszítottak révén újabb és újabb, a korábban meglévőnél nagyobb káoszt hagy hátra, rutinszerűen. A kontinensen fájdalmas „jó reggelt kívánt” a közel-keleti beavatkozások után hagyott fekélyhalmaz, a menekültek milliói révén.

Hírdetés

Tóth Gy. László plitológus szerint nehéz elfogadni a gondolatot, hogy az Afganisztánban, arab és afrikai országban élőknek éppen 2015 tavaszán jutott véletlenül eszükbe, hogy pénzzé tegyék mindenüket és az embercsempészekre bízva magukat, elinduljanak Európa felé.

Amint az a velük folytatott beszélgetésekből kiderül, jelentős részüket alaposan félrevezették, amikor elhitették velük, hogy Európában nagy jólét és biztonság várja őket. Nagy a valószínűsége annak, hogy ez a szervezettinvázió a nagyhatalmi játszmák része, aminek a célja a zavarkeltés, valamint Európa és az itteni nemzetállamok gyengítése.

Napi Gazdaság


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »