Európa megszállását szélsőséges muszlim hittudósok irányítják – rövid lapszemle

Napjainkban Európa szervezett megszállása folyik – az USA helytartói, az Európát cserbenhagyó EU vezetői bábáskodása mellett

„Konstantinápolyt meghódítottuk, de a prófécia második része, vagyis Róma meghódítása, még megvalósítandó. Ez azt jelenti, hogy az iszlám vissza fog térni Európába. Az iszlám kétszer lépett be Európába, és kétszer elhagyta…

Hírdetés

Talán a következő hódítás, Allah akaratából, a prédikálás és az ideológia által fog megvalósulni. Nem kötelező minden földet karddal meghódítani…” – mondta 1999-ben, Mohamed próféta jóslatára utalva Juszuf al-Karadavi egyiptomi teológus, a szunnita iszlám talán legtekintélyesebb prédikátora.
Magyar Demokrata

Karadavi a muzulmán ulémák (hittudósok) világszövetségének elnöke, a világméretű kalifátus híve, és annak a szervezetnek a létrehozására szólít fel, amelyet ő úgy nevez, „Egyesült Muszlim Nemzetek” és amely a nyugati politikai hatalom ellensúlyozására alakulna.

2001-ben Karadavi kiadott egy fatwát, amelyben jóváhagyta az Izrael elleni öngyilkos merényleteket.
2004-ben kiadott egy fatwát, amelyben az Irakban állomásozó amerikai csapatok megölésére szólított fel, és ezt később kibővítette az amerikai civil támogató személyzetre is.
Karadavi hetente hatvanmillió muzulmánt ér el üzeneteivel, tévéműsorával. Most Európa megszállása a cél.
dzsihadfigyelo.com


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »