Egy esetleges iszlám hatalomátvétel után bizony nem lesz itt se Charlie Hebdo, se istentagadás, se „meleg büszkeség menetek”- rövid lapszemle

Az önmagát feladó, és védtelenné tévő Európa "üres fizikai, politikai, kulturális, stb kiürített, légüressé vált tereibe" nyomulnak be könyörtelenül más kontinensek populációi

Czakó Gábor, író, publicista szerint az iszlám stratégák ötödik hadoszlopnak tekintik az Európába szállított bevándorlókat. Igen jól tudják, hogy ezek az emberek aligha illeszkednek be az itteni viszonyok közé.

Nincs hova beolvadjanak. A Charlie Hebdóba? Európa már jó pár százada, a felvilágosodásnak nevezett szellemi elhomályosulás idején kezdte megtagadni kézzel nem fogható értékeit: a hitet, a családot, az emberi személyt és közösségeit.

Hírdetés

A helyi kultúrákat multikulti zagyvalékra cserélte. Az őszödi szabvány szerinti politikusok és úgynevezett értelmiségi megmondóemberek alkotják az Ötödik bé Hadoszlopot, aminek az önként vállalt feladata az emberi értékek maradékának és az itteni nép önvédelmi képességeinek szakadatlan rombolása.

Holott egy esetleges iszlám hatalomátvétel után bizony nem lesz itt se Charlie Hebdo, se istentagadás, se „meleg büszkeség menetek”.

A menekültek a magyar határ előtt eldobálják irataikat, hogy nehezebb legyen azonosítani őket harcosként. Bizonyára akad jócskán a hömpölygő sokaságban valódi menekült, akit éppen a harcosok tettek földönfutóvá, s akit be kéne fogadnunk.

Hanem az Ötödik Hadoszlopnak szüksége van népre, akik közé el lehet bújni.
Napi Gatdaság


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »