Újra bunyózott a "rasszisták réme", Kállay-Saunders – ezúttal azonban ő fogott padlót

Újra bunyózott a "rasszisták réme", Kállay-Saunders – ezúttal azonban ő fogott padlót

Brutális támadás áldozata lett Kállay-Saunders András (30)! – sajnáltatja a Blikk az „énekest”. A szennylap információja szerint a volt megasztáros énekest a BOB nevű V. kerületi szórakozóhelyen ütötték le.

Az eset a mosdó előterében történt, ahol egy igazolt bokszoló belekötött Saundersbe, és technikai tudásával visszaélve akkora ütést mért az ájult áldozatát korábban jámboran rugdosó „művész” fejére, hogy az összeesett. A lap úgy tudja, a rendőrséget csak azért nem értesítették, mert a megasztáros kifejezetten kérte, hogy ne tegyék.

A Blikk talált egy szemtanút is, aki elmesélte, mi történt a szórakozóhelyen.

– Amikor beléptem a mellékhelyiség előterébe, arra lettem figyelmes, hogy ez az alacsonyabb termetű, kisportolt alkatú fiú (fiú? mint „bokszos”? kezdünk elveszni ebben a szakzsargonban – a szerk.) szemben áll Kállay-Saundersszel, és eltorzult arccal üvölt valamit, majd egy jól irányzott ütéssel a földre küldi ellenfelét. Ezután, mint aki jól végezte a dolgát, kiment a mosdóból. Az énekes srác meg a földön maradt – mesélte az egyik szemtanú, aki azt is látta, amint a megérkező biztonsági őrök kidobnak egy kigyúrt férfit.

Hírdetés

Mint megtudtuk, csak később derült ki, hogy rossz embert csíptek fülön. Elkezdték keresni a szórakozóhelyen a valódi támadót, de az időközben eltűnt. A férfi társaságába tartózó egyik férfi árulta el, hogy ki is a zenészt leütő személy.

– Az derült ki, ha jól értettem a kidobók diskurzusát, hogy az elkövető egy igencsak eredményes bokszoló. Egy ideig nem tudott sportolni, mert súlyos sérülést szenvedett – folytatta a bulvárlap informátora.

Az üggyel kapcsolatban megkérdezte a Blikk Kállay-Saunders Andrást is, aki először bagatellizálta a történteket, és azt mondta, csak meglökték a szórakozóhely mellékhelységében, és nem is esett el. Később, mikor szembesítették a szemtanú által elmondottakkal, elárult néhány részletet.

– Én oldalt álltam ennek a bokszolónak. Nagy volt körülöttem a lökdösődés, s láttam, hogy felém üt a fiú, és az államat súrolta az ütés. A földre azért estem, mert a betóduló kidobók ellöktek – mondta az énekes, aki elárulta: utólag üzent neki a támadója, hogy sajnálja a történteket.

Kállay törzshelye a BOB, szinte mindennap ott szórakozik. De nemcsak ő, több más híresség is gyakran megfordul itt. Egy korábbi alkalommal éppen ez előtt a szórakozóhely előtt keveredett csetepatéba Noszály Sándor is, akit súlyos sérüléssel kellett a baleseti sebészet intenzív osztályára szállítani.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »