Nem akárkinek merült fel a neve a megölt prosti ügyében

Mint az ismert, május 2-án a fővárosi Akácfa utcában meggyilkoltak egy 19 éves prostituáltat. Az ügy viszont akkor vált igazán izgalmassá, amikor az egyik bulvárlap az áldozat egy ismerősére hivatkozva azt írta, a lánynak egy közismert, tévében sokat szereplő politikus is rendszeres vendége volt. Az akkori hír szerint az egyik légyottról videó is készült, amit a lány telefonján tárolt, és ami a gyilkosság után a rendőrséghez került.

Ezt követően indult be találgatás, hogy mégis, melyik híres politikus lehet az, akiről szó volt. A felvetést mindenki visszautasította, azonban most egy férfi, aki a megölt lány apjának vallja magát, Facebookon megemlített egy nevet. Az itt elérhető poszt ugyan zavaros, semmit nem bizonyít, sőt, még azt sem mondja, hogy a fideszes politikus egyáltalán milyen formában „ismerte” a lányt, de az időzítés mindenképp érdekes:

Hírdetés

„Rogan Antal ismerte a Nancy Davis es felt tole mert mondta a rendor autoba meghalt egy ferfi es nem akar meghalni mert nagyon nagyon messzire eler a keze” – írta, bár a lány korábban nyilatkozó anyja szerint lánya csak kínai ügyfeleket fogadott.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »