Kerepes polgármestere karhatalommal fenyegette a Betyársereget (+videó)

Kerepes polgármestere karhatalommal fenyegette a Betyársereget (+videó)

Franka Tibor Kerepes polgármestere, aki a Pannon Rádióban és korábbi közéleti tevékenysége által hazafias körökben is elismert volt most megmutatta igazi arcát és a hazafiak ellen fordult.

Láttunk már ilyet, hiszen vannak, akiknek csak addig jó a hazafias oldal, amíg nem tudnak a megfelelő pozícióba jutni.

Hírdetés

A korábban a Pannon Rádió munkatársaként dolgozó Franka Tibor sok nemzeti ember elismerését elnyerte, és rendet hirdette Kerepesen is. Mára azonban a cigányság kordában tartását nem tartja fontosnak, szerinte az nem az ő dolga, hanem pusztán rendészeti kérdés. Így fordulhat elő, hogy igen sűrűn hallani a hírekben a kerepesi cigánysor viselt dolgairól. Nemrég például csávázott vetőkrumplit osztott szét a cigányságnak, akik ahelyett, hogy elvetették volna, megették, amitől persze meg is betegedtek páran. Jól mutatja a kerepesi cigányság hozzáállását, hogy a föld megművelését is az önkormányzattól várnák.

Honlapunk is beszámolt a kerepesi gyilkosságról, amely szintén sok furcsasággal szolgált. Erről bővebben IDE KATTINTVA olvashat.

A legutóbb a Betyársereg II. seregszemléje alkalmából ütközött a nemzeti oldalba Franka. Illetve ütközött volna. Kerepes polgármestere a karhatalommal fenyegette meg a sereget és megakadályozta, hogy a helyi művelődési házban tartsuk meg összejövetelünk. A kerepesi művelődési házat, a helyi Jobbik képviselője bérelte ki, teljesen jogszerűen, de Frankának ez nem tetszett. Persze a találkozó lezajlott és csak kisebb kellemetlenséget okozott ezzel az elöljáró, de a betyárok kíváncsiak voltak rá, hogy mi is a véleménye erről magának a település vezetőjének. Alább a láthatják ezeket a felvételeket. Természetesen Franka Tibor nem volt partner a beszélgetésben, csak sunnyogott és mellébeszélt…


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »