Megsértődött a Real Madrid, a teljes küldöttség bojkottálja az Aranylabda-gálát

Megsértődött a Real Madrid, a teljes küldöttség bojkottálja az Aranylabda-gálát

Bár az előzetes hírforrások Vinícius Júniornak adtak nagyobb esélyt legnagyobb riválisával szemben, immár szinte biztosra vehető, hogy Rodri kapja a díjat – és hogy a Real Madrid ezen testületileg megsértődött.

Spanyol források szerint Vinícius Júnior és a Real Madrid küldöttsége nem utazott el Párizsba az Aranylabda hétfői ünnepségére, mert szerintük a Manchester City középpályása, Rodri kapja meg a díjat.

A „királyi klub” népes delecióval készült pedig a hétfő esti gálára, Viníciuson kívül Jude Bellingham, Dani Carvajal, Kylian Mbappé, Antonio Rüdiger, Federico Valverde, valamint a legjobb kapusok közé jelölt Andrij Lunyin, a Kopa-trófeára jelöltek névsorába tartozó Arda Güler és a legjobb edzők közé nevezett Carlo Ancelotti sem vesz részt a France Football magazin által szervezett eseményen. Nem megy el Párizsba Florentino Pérez klubelnök sem, az egyesületet a nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgató, Emílio Butragueño fogja csak képviselni.

? BREAKING: Vinicius Jr will NOT travel to Paris as Real Madrid know he will NOT win the Ballon d’Or.

No one from Real Madrid will attend the ceremony. No Florentino Pérez, no Vini Jr, no Carlo Ancelotti, no Jude Bellingham. pic.twitter.com/qN9PaYjmR0

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 28, 2024

A Real Madrid – írja az AS – úgy véli, a France Football nem tiszteli a Real Madridot. Azt is gondolja, hogy ha Vinícius nem kaphatta meg a díjat, Dani Carvajal minden kritériumnak megfelelt.

Hírdetés

A Relevo azt írta, hogy Vinicius nagyon készült a gálára, ne legyünk szemérmesek, ünneplésére. Kiválasztotta a megfelelő öltönyt, cipőt, fülbevalót, megszervezte a fodrászlátogatást, sőt 20 vendéget vitt volna magával, akiknek bulit szervezett Párizsban, a díjátadó utánra. A magánrepülőgép és a szálloda foglalását törölték.

? Inside Real Madrid, they say:

“If the criteria for the award did not declare Vinicius the winner, the same criteria should declare Carvajal the winner. Since that was not the case, it is clear that the Ballon d’Or and UEFA do not respect Real Madrid. Real Madrid will not be… pic.twitter.com/zIT2xXHmmD

— Madrid Zone (@theMadridZone) October 28, 2024

Közben Rodri megérkezett már Párizsba.

?✨ Rodri arrives for Ballon d’Or ceremony, via @AranchaMOBILE. ?pic.twitter.com/fHkJcHcPnA

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 28, 2024


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »