Várják a jelentkezőket a Jókai nyomában című művelődéstörténeti vetélkedőre

Várják a jelentkezőket a Jókai nyomában című művelődéstörténeti vetélkedőre

A Komáromi Jókai Színház Jókai nyomában címmel hirdet művelődéstörténeti vetélkedőt. Jókai Mór születésének 200. évfordulója alkalmából a Komáromi Jókai Színház Jókai nyomában címmel művelődéstörténeti vetélkedőt hirdet középiskolás diákok számára.

A vetélkedő témája a nagy mesemondó életútja és Az arany ember című Jókai-regény, melyet színházunk több ízben is bemutatott.

A vetélkedő, mely a 2024/2025-ös színházi évadban kerül megrendezésre, két fordulóból áll. Háromtagú, középiskolás diákokból álló csoportok jelentkezését várjuk ezen az e-mail címen: [email protected]. Egy iskolából több csoport is nevezhet. Jelentkezési határidő: 2024.  november 15.

Hírdetés

A vetélkedő első része írásos formában zajlik, a jelentkezés lezárását követően, november közepén a bejelentkezett csoportoknak eljuttatjuk a házi feladatokat és az ajánlott irodalom jegyzékét.

A legjobb teljesítményt nyújtó csapatokat – a jelentkezők számától függően – az írásbeli feladatok értékelése után meghívjuk a döntőbe, melyre előreláthatóan 2025 februárjában kerül sor.

A győztes csapatok értékes tárgy- és könyvjutalomban részesülnek.

Sajtóközlemény/Felvidék.ma


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »