Jelentős változás egy fontos fürdővállalat vezetésében

Jelentős változás egy fontos fürdővállalat vezetésében

A Miskolci Fürdők Kft. új ügyvezetője Martini Emil, aki Németh Judit helyét veszi át a Barlangfürdőt, Ellipsum fürdőt és a Selyemréti strandfürdőt is üzemeltető vállalatban.

Martini Emil a spabook.net információja szerint a szakember jelenleg a parádsasvári Kastélyhotel Sasvár Resort csoportos értékesítő pozícióját tölti be, valamint a Borsod megyében fogható, az Avasi kilátóból sugárzott Csillagpont Rádió sportszerkesztő-riportere is.

Hírdetés

Martini Emil miskolci lokálpatriótának is mondható, ugyanis a Diósgyőri foci csapat, a DVTK Diósgyőri Szurkolók Közösségének elnökségi tagja, a szurkolói koordinációs iroda vezetője.

Miskolc új polgármestere szerint a személyi változásokkal a célja egy jól működő, lakosságbarát, és hosszú távon is fenntartható városüzemeltetés létrehozása. A Miskolc Holding Zrt. igazgatósága és a felügyelőbizottság átszervezése után a városvezetés reményei szerint hatékonyabbá válhatnak az önkormányzati tulajdonban lévő tagvállalatok működési folyamatai.

Érdekesség, hogy Tóth-Szántai József, Miskolc új polgármestere a másik miskolci adó, a Radio M főszerkesztőjeként vált ismertté – jegyzi meg a szaklap.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »