Nyomoz a rendőrség a közismert médiaszemélyiség szexügyében

Nyomoz a rendőrség a közismert médiaszemélyiség szexügyében

Nyomoz a rendőrség egy magánszemély által tett bejelentés kapcsán, de neveket, a törvények miatt nem mondanak. Szombaton demonstráció volt a Batthyány téren az ügyben.

Nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy közismert influenszer ügyében – írja az mno.hu.

A homoszexualitását nyíltan válllaló férfiről a YouTube-on azt mondta egy egykori intézetis fiú, hogy évekkel ezelőtt, amikor még kiskorú volt, „fajtalankodott vele a baloldali véleményvezér”, aki ráadásul a „gyermekvédelmi” influenszertüntetés egyik arca is volt.

Az illető arról beszélt, hogy amikor találkozott a közismert férfival, akkor előtte drogot is kapott, majd a lakásban olyan dolgot is meg kellett tennie, amit nem akart.

Állítólag akkor 15 éves volt, és fiatalkorúnak számított, de Magyarországon a beleegyezési korhatár amúgy 14 év.

Hírdetés

Az Index azt írja, hogy az akkori szexuális szolgáltatásért cserébe – a bántalmazott fiú állítása szerint – egy pár cipőt és pénzt ígértek neki.

Mindenesetre a lap azt írja, hogy a fiú videóvallomását – egy feljelentés keretében – eljuttatták a Fővárosi Főügyészségnek. Onnan a feljelentést megküldték a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, a BRFK pedig azt közölte, hogy

egy magánszemély által 2024. október 21-én a Fővárosi Főügyészségre tett beadványt a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség azt nem közölte, hogy milyen bűncselekmény gyanújával rendelték el a nyomozást.

Fotónk illusztráció.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »