Pedofilgyanú egy ismert baloldali influenszer ellen – Nyomoz a rendőrség!

Pedofilgyanú egy ismert baloldali influenszer ellen – Nyomoz a rendőrség!

Lakatos Márk egy tanú állítása szerint évekkel ezelőtt egy lakásban fajtalankodott egy 15 éves fiúval.

Lakatos Márk egy tanú állítása szerint évekkel ezelőtt egy lakásban fajtalankodott egy 15 éves fiúval.

Nyomozást indított a rendőrség az ismert homoszexuális influenszer, Lakatos Márk botrányával összefüggésben, akiről egy intézetis fiú azt állította, hogy a baloldali véleményvezér 15 éves korában szexuálisan molesztálta őt. Lakatos egyelőre nem szólalt meg az ügyben.

 

Nyomozást rendelt el Lakatos Márk homoszexuális influenszer botrányával kapcsolatban, ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság – derült ki a rendőrség lapunknak küldött válaszából.

A férfiról néhány napja Ábrahám Róbert műsorában állította azt egy egykori intézetis fiú, hogy évekkel ezelőtt, amikor még kiskorú volt, fajtalankodott vele a baloldali véleményvezér, aki ráadásul a „gyermekvédelmi” influenszertüntetés egyik arca is volt.

Hírdetés

 

A fiú arról is beszélt, hogy külön ember volt arra a célra, hogy az árvaházakban felkutassanak fiatal heteroszexuális fiúkat, akik nyomoruk okán megvásárolhatók homoszexuális együttlétekre, és a kiválasztott gyerekeket a kerítő le is szállította és átadta a megrendelőinek, ami után jutalékot kapott. A fiú elmondása szerint az „átadás” előtt drogot is kapott, majd a lakásban olyan dolgot is meg kellett tennie Lakatos Márkkal félelemből, amit nem akart.

A fiú videóvallomását – egy feljelentés keretében – eljuttatták a Fővárosi Főügyészségnek. Onnan a feljelentést megküldték a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, a BRFK pedig megkeresésünkre azt közölte, hogy

a Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett megkeresésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy egy magánszemély által 2024. október 21-én a Fővárosi Főügyészségre tett beadványt a Fővárosi Főügyészség 2024. október 25-én a Budapesti Rendőr-főkapitányságra továbbította, és a BRFK még aznap nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség azt nem közölte, hogy milyen bűncselekmény gyanújával rendelték el a nyomozást. Lakatos egyelőre nem szólalt meg az ügyben. 

Borítókép: Lakatos Márk baloldali influenszer (Forrás: Facebook/Lakatos Márk)

www.magyarnemzet.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »