Ízelítő a Remény hetilap 43. számából

Ízelítő a Remény hetilap 43. számából

A Remény hetilap legújabb száma, amely október 27-én, évközi 30. vasárnap jelenik meg, sok különleges olvasnivalót kínál.

Az újság első oldalán, „Kegyelem” címmel megjelent szerkesztőségi bevezető a hetilap főszerkesztője, Pápay György Pál tollából származik. A harmadik oldalon található vezércikket Gyepes Aranka írta.

Az ötödik oldalon Jeso Eszter élménybeszámolóját olvashatják a máriazelli zarándoklatról. Müller Péter által olvashatnak a pozba-szentkúti Magyarok Nagyasszonya ünnepéről, Bali Mária által pedig a mátraverebély-szentkúti Rózsafüzér Királynője búcsúról.

A Napraforgó elnevezésű rovatunkban Ivkovič Krisztina ezúttal az 50. Nagymarosi Ifjúsági Találkozó alkalmából Hadi Rita szervezővel beszélgetett.

Hírdetés

Olvashatnak továbbá a pozsonyi könyvbemutatóról, valamint a csallóközcsütörtöki hívek zarándoklatáról a Máriavölgybe.

A legújabb Remény újságban közölnek jegyzeteket és írásokat többek között Gábor Bertalan, Molnár Tamás, Csáky Károly és Lőrincz Sarolta Aranka tollából is.

A vasárnapi homíliát ezúttal Schranko László osztja meg az olvasókkal, a Libikóka rovat pedig a gyermekek számára ismét sok érdekességet kínál. A hetilap utolsó oldalán több közelgő esemény közül válogathatnak.

A szerkesztők kellemes olvasást kívánnak!


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »